Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt úgy értette, hogy nem vagyok jó csaj?
Egy sráccal az elmúlt pár hétben közelebb kerültünk egymáshoz. Én 20 éves vagyok, ő pedig 27 éves. Mindig nevetgélünk, élvezzük egymás társaságát. Ma néztünk youtube-on egy olyan videót, amiben katona nőket mutatnak be. Voltak köztük nagyon szép lányok is. Ő kérdezte tőlem mosolyogva, hogy: "Te mikor leszel ilyen tökös csaj?" Én erre azt válaszoltam nevetve, hogy: "Haha, nagyon vicces!" És erre ő nevetett.
Néhány órája történt, és ez jár a fejemben, hogy vajon ezt a mondatot a külsőmre értette, vagy a "női katona" dologra célzott (tehát hogy milyen bátrak, erősek, ügyesek, stb ezek a női katonák) :/ Szerintetek? Én egészen idáig úgy éreztem, úgy láttam, hogy bejövök ennek a pasinak.. de most már nem tudom hogy mit gondoljak :/
Egy ilyen egyszerű poént hogy fel tudsz te nagyítani.
Csak viccelt veled,semmi köze nincs külsődhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!