Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy a Magyar nők szépek?
szerintem a hollandok sokkal szebbek, mind szőke, gyönyörű... :)
németek közt meg van a csúnya fajta, ami nagyon ronda, tipikus német, de egy másik tájegységen, másik tipus jellemző, ami viszont nekem nagyon bejön, arctipus. és mindegyik klasszik német tipus.
1. Szerintem a "Magyar nők szépek" kijelentés azért vert gyökeret mert pont hogy nem magyarok mondták, hanem külföldiek akik megtapasztalták a többi országban is az ilyen dolgokat. Személyes véleményem az, hogy tényleg büszkék lehetünk a magyar lányokra, mert összességében tényleg szépek, illetve valaki írta és egyetértek vele, hogy rendkívül vegyesek. És ez tényleg különlegessé teszi őket. Nem úgy mint pl Olaszországban vadásszák a szőkéket, vagy Svédországban a barnákat...gondolok itt a genetikára, nem a hajfestékre:)
2.Szépségversenyeket felejtsd el, nemrég hallottam, hogy általában a Miss World címet az az ország (igen, nem a lány, hanem az ország) nyeri, ahol épp gazdaságilag, politikailag függés van. Olyankor minden megy oda és ezzel is próbálnak előnyt szerezni egy bizonyos gazdasági-politikai körnek.
18:03
A második részével teljesen egyet értek !
Az elsővel pedig az a probléma ,hogy a Magyar ember hangsúlyozza ki hogy ők mennyire szépek mármint a lányok a Magyar TV ezzel van teli ,hogy mennyire gyönyörük meg egyediek a magyar lányok,te melyik országtól halottad ,hogy azt mondják ,hogy a Magyarok szebbek mint a saját országuk lányai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!