Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt, hogy a Magyar nők szépek?

Figyelt kérdés
Eljártam egész Europát és azt kell mondanom ,hogy számtalanszor szebbek a nők máshol na meg nyitottabbak (ez szerintem azért mert megvannak áldva egy külsővel)Itt van Pl:Románia itt is nagyon szépek a nők,Ausztria,Németország,Lengyelország.Most csak ezeket soroltam fel,de miért van ez,valaki tudna e nekem választ adni?
2010. dec. 7. 11:50
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Szép vagy de szerencsére olyan helyen dolgozok ahol nem fekszek meg egy szép pofi után:)
2010. dec. 7. 15:51
 22/26 anonim válasza:
62%
a románok szerintem egyáltalán nem szépek. sokkal inkább beképzeltek.
2010. dec. 7. 17:25
 23/26 anonim ***** válasza:

szerintem a hollandok sokkal szebbek, mind szőke, gyönyörű... :)

németek közt meg van a csúnya fajta, ami nagyon ronda, tipikus német, de egy másik tájegységen, másik tipus jellemző, ami viszont nekem nagyon bejön, arctipus. és mindegyik klasszik német tipus.

2010. dec. 7. 17:37
 24/26 anonim ***** válasza:

1. Szerintem a "Magyar nők szépek" kijelentés azért vert gyökeret mert pont hogy nem magyarok mondták, hanem külföldiek akik megtapasztalták a többi országban is az ilyen dolgokat. Személyes véleményem az, hogy tényleg büszkék lehetünk a magyar lányokra, mert összességében tényleg szépek, illetve valaki írta és egyetértek vele, hogy rendkívül vegyesek. És ez tényleg különlegessé teszi őket. Nem úgy mint pl Olaszországban vadásszák a szőkéket, vagy Svédországban a barnákat...gondolok itt a genetikára, nem a hajfestékre:)

2.Szépségversenyeket felejtsd el, nemrég hallottam, hogy általában a Miss World címet az az ország (igen, nem a lány, hanem az ország) nyeri, ahol épp gazdaságilag, politikailag függés van. Olyankor minden megy oda és ezzel is próbálnak előnyt szerezni egy bizonyos gazdasági-politikai körnek.

2010. dec. 7. 18:03
 25/26 A kérdező kommentje:

18:03

A második részével teljesen egyet értek !

Az elsővel pedig az a probléma ,hogy a Magyar ember hangsúlyozza ki hogy ők mennyire szépek mármint a lányok a Magyar TV ezzel van teli ,hogy mennyire gyönyörük meg egyediek a magyar lányok,te melyik országtól halottad ,hogy azt mondják ,hogy a Magyarok szebbek mint a saját országuk lányai?

2010. dec. 7. 18:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyébként viccesek ezek a viták. De ez a kérdés már lerágott csont. Nyilván a saját nemzeted női tagjait fogod a legszebbnek mondani. (vagy nem, de általában igen.) Egyébként visszatérve arra az elcsépelt kérdésre, hogy "Akkor miért nem nyernek szépségversenyt?" :) Nemrég másodikok lettünk a face of beauty versenyen...de ez mindegy is. Szerintetek mennyire működik korrektül, szabályos keretek közt egy ilyen verseny?:) Pontosan.
2016. jan. 22. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!