Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy a Magyar nők szépek?
Figyelt kérdés
Eljártam egész Europát és azt kell mondanom ,hogy számtalanszor szebbek a nők máshol na meg nyitottabbak (ez szerintem azért mert megvannak áldva egy külsővel)Itt van Pl:Románia itt is nagyon szépek a nők,Ausztria,Németország,Lengyelország.Most csak ezeket soroltam fel,de miért van ez,valaki tudna e nekem választ adni?2010. dec. 7. 11:50
11/26 A kérdező kommentje:
12:04 Biztos ,hogy nem a legcsúnyábbat küldik!:P
2010. dec. 7. 12:07
12/26 anonim válasza:
12:04
hát ez az:D egyik rondább mint a másik...
mondjuk az ilyen nagyszabású versenyek nem is a szépségről, hanem inkább a korrupcióról szólnak.
13/26 anonim válasza:
Komolyan elhiszi még valaki, hogy a szépségversenyen a legszebb győz? :D Inkább az, akinek az apukája befolyásosabb.
14/26 anonim válasza:
Itthon rettentő szépek a fiatal lényok. Németben mégszebbek. Nem is alakra talán, hanem alig lehet pattanásos arccal stb. találkozni. Csehek megint nagyon szépek, és a finnek is! Ezek a favoritjaim.
15/26 anonim válasza:
Egy csomó olyan csaj van aki sokkal szebb azoknál,akik a szépségversenyen indulnak. Ezért nem kellene azt mondani hogy ő a Magyarország szépe. Ő esetleg csak az indulók között a legszebb. :D
16/26 anonim válasza:
17/26 A kérdező kommentje:
Szerintem a szépségversenyeken nem az átlag szépeket nézik ott van valami különleges kritérium ,nézd meg a többi ország résztvevőit azok sem a legszebbek vagyis laikus szemmel nézve!
2010. dec. 7. 12:44
18/26 anonim válasza:
Ugyanmár! Ez a mai szépségverseny már eleve bunda! Kár kimenni oda Magyarként. Na de hogy a kérdésedre is válaszoljak, átlagban tényleg itt születnek a legszebb Nők, szóval több széppel találkozol, mint csúnyával. Kint pedig lehet sokkal szebb arcút látsz, de az nem gyakori.
19/26 anonim válasza:
20/26 anonim válasza:
Előző, ha ez te vagy, simán elmehetnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!