Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy a Magyar nők szépek?
szerintem azért, mert annyira keverékek vagyunk, hogy az már másnak szép lehet.
vannak itt ugyanolyan bűn rondák, mint külföldön és ugyanolyan gyönyörűek, mint kint.
Szubjektív, mert például számomra az általad felsorolt országok női(főleg a németek) nagyon nem tetszenek. A magyar nőkben még látszik az ázsiai vonás, és az nekem a gyengém, mert hihetetlenül gyönyörű szemeik vannak, egyénfüggő. A nyitottság pedig abszolút egyénfüggő, van aki az, van aki nem.
Az adott ország anyagi helyzete is számíthat, egy szegény országban, mint Románia, nagyobb eséllyel lesz valaki nyitott, ha egy kis pénz is van a dologban, és Magyarország sincs lemaradva ilyen téren.
Sztem tényleg a magyar nők a legszebbek, a románok viszont pont h az egyik legcsúnyábbak. Mindkét alkalommal, amikor Erdélyben voltam, ahányszor szép lányt láttam, az mindig magyar volt :D De ízlések és ficamok :P
A világon a legcsúnyábbak viszont sztem az amerikai nők. Ahányszor szépet látok (persze sztárokon kívül), mindig kiderül, h nem tősgyökeres amcsi :D
11:55
"Ha annyira gyönyörűek lennének a magyar nők, akkor miért nem nyerünk soha szépségversenyt?..na ez is érdekes
"
Mert meglehet nézni milyen fejűeket küldenek versenyekre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!