Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mingli. Avagy egy újabb szó a r. bancság szépítésére?
látom tegnap te is nézted a showder club-ot
de a kérdésre válaszolva igen
Én már a kérdező helyett is informálódtam:
Szerintem nem. A linkelt cikk alapján egy mingli szigorúan kapcsolatban él, amibe nem fér bele a másokkal való szex.
Az, hogy nem feltétlen alszanak egy ágyban... én a mai napig azt se tudtam, mi az a mingli, de lehet, hogy én is az vagyok, mert pl. ha a párom hazajön a foci utáni sörözésből és dől belőle az alkoholszag, bizony a kanapén kell aludjon, mert nincs kedvem mellette feküdni, amikor büdösen, részegen horkol. Mingli lennék?
A szüleim is külön szobában alszanak - apukám alapból úgy horkol, hogy amellett képtelenség aludni, kiskoromban konkrétan féltem tőle. De szerintem ők azt se tudják, mi fán terem a mingli.
Különben csak gratulálni tudok a mai nyelvújítóknak, mindig ki kell találni valami buta szót, de legalább lennének ötletesek, mint Kazinczyék a nyaktekerészetimellfekvenccel. Az vicces. A mingli nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!