Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék egy életre lemondani a lányokról?
küldj már egy képet kiváncsi vagyok:D
szomla@freemail.hu ha nem akarsz idelinkelni. nem fogom felhasználni semmire csak kiváncsi vagyok
A tegnap elötti 20:54es vok. 2.-3. oldalról
Létszi nekem is küldj képet, hidd el én megmondom az őszintét és adok is tippeket.
ladyanabell12@gmail.com
Egyéb léteznek olyan csajok, akik egy pasinak se jönnek be... Őket szokták kihasználni.....
én nem kérek képet mert reménytelen eset vagy ha igy állsz hozzá amit irtam már tegnap.
sokan habozás nélkül cserélnének veled de te inkább elb@szod az életed. olyan nincs hogy lehetetlen.
de mivel k.rvára negativ vagy inkább két javaslatot irok mivel már irtam tegnap .
1.: mivel papnak nem lennél jó hisz ha istent 'istenited 'vagy mi akkor tudod hogy ő teremtett olyanra amilyen vagy bármilyen is vagy .
2.: mivel lassan itt a karácsony dobd oda magad ajándékba a patológusnak -.-' .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!