Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék egy életre lemondani a lányokról?
Cölibátus és remete élet...
Költözz ki egy erdőbe és hallgasd a madarak csivitelését!!!
Tudod, nekem se volt önbizalmam. Én is le akartam mondani a pasikról, mert úgy gondoltam, hogy én nem tudok kielégíteni (semmilyen tekintetben se) egy pasit. Ezért el is határoztam, hogy oké elvonulok apácának.
De aztán jött egy pasi, aki önbizalmat adott.:) De nem eleget.... Aztán jött egy másik :) És igazából, akkor gyógyultam ki ebből, amikor elvesztettem.
De a kérdésre visszatérve, miért akarsz lemondani a lányokról? Egyszerűen ne zárkózz el a világ elöl! És semmit nem kell siettetni!
Lányoknál ez máshogy van, a legcsúnyább lány is bejön vkinek. Fiúknál viszont van egy határ, ami alatt senkinek nem kell az ember, én is ide tartozom.
Siettetni? Jóval 20-on túl vagyok, és még soha nem tetszettem senkinek, miért tetszenék ezután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!