Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy életre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék egy életre lemondani a lányokról?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya vagyok, soha nem tetszettem egy lánynak sem. Szeretném, ha többé nekem se tetszene senki, mert így sok csalódástól kímélném meg magam. Van erre vmi módszer?
2010. dec. 5. 20:24
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
menj el szerzetesnek (katolikus, buddhista amelyiket akarod de természetesen más is lehet)
2010. dec. 5. 20:38
 12/34 anonim ***** válasza:

Cölibátus és remete élet...

Költözz ki egy erdőbe és hallgasd a madarak csivitelését!!!

2010. dec. 5. 20:40
 13/34 anonim ***** válasza:
Dehogynem tudsz változtatni a fejeden. Napozás, normális hajviselet, stb. Emellett az is rengeteget számít az arc megítélésében, hogy az alatta elhelyezkedő test formája milyen...
2010. dec. 5. 20:47
 14/34 anonim ***** válasza:
nemsemmi! nekem is van egy oszt. társam aki ugyan így van ezzel. de ő neki tényleg nem lehetne megváltoztatni az arcát!
2010. dec. 5. 20:51
 15/34 A kérdező kommentje:
Na, akkor legalább nem vok egyedül... Amúgy napozás nem segít az arcomon, formai gondok vannak vele inkább. Testalkatom is lehetne bármilyen, nem terelné el róla a figyelmet.
2010. dec. 5. 20:53
 16/34 anonim ***** válasza:

Tudod, nekem se volt önbizalmam. Én is le akartam mondani a pasikról, mert úgy gondoltam, hogy én nem tudok kielégíteni (semmilyen tekintetben se) egy pasit. Ezért el is határoztam, hogy oké elvonulok apácának.

De aztán jött egy pasi, aki önbizalmat adott.:) De nem eleget.... Aztán jött egy másik :) És igazából, akkor gyógyultam ki ebből, amikor elvesztettem.

De a kérdésre visszatérve, miért akarsz lemondani a lányokról? Egyszerűen ne zárkózz el a világ elöl! És semmit nem kell siettetni!

2010. dec. 5. 20:54
 17/34 A kérdező kommentje:

Lányoknál ez máshogy van, a legcsúnyább lány is bejön vkinek. Fiúknál viszont van egy határ, ami alatt senkinek nem kell az ember, én is ide tartozom.

Siettetni? Jóval 20-on túl vagyok, és még soha nem tetszettem senkinek, miért tetszenék ezután?

2010. dec. 5. 20:59
 18/34 anonim ***** válasza:
képet!
2010. dec. 5. 21:11
 19/34 anonim ***** válasza:
húzd ki a szemed fekete csíkkal vagy valami de muszáj képet
2010. dec. 5. 21:12
 20/34 anonim ***** válasza:
Ronda srác nincs. Nem létezik (az egészségesek között). Csak olyan, aki elhanyagolja magát, vagy nem sportol, vagy sz@rul öltözködik, sz@r hajviselete van, stb. Én még nem láttam olyan ronda fiút, akiből odafigyeléssel ne lehetett volna legalább átlagosat kihozni.
2010. dec. 5. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!