Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy életre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék egy életre lemondani a lányokról?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnya vagyok, soha nem tetszettem egy lánynak sem. Szeretném, ha többé nekem se tetszene senki, mert így sok csalódástól kímélném meg magam. Van erre vmi módszer?
2010. dec. 5. 20:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
21:17 pedig elhiheted h van olyan. ismerek egy olyat, akivel sztem senki se járna, és javarészt a külseje miatt...
2010. dec. 5. 21:30
 22/34 anonim ***** válasza:
Formai gondok? Nincs olyan ember, akinek tökéletes volna az arca, ellenben olyan van, aki azzal emeli ki az egyes hibákat, hogy elhanyagolja magát...
2010. dec. 5. 21:32
 23/34 anonim ***** válasza:

Hidd el egy sportos külsejű, előnyös öltözködésű és frizurájú, jó dumájú és egyéniségű sráccal összejönnének lányok bármennyire is ronda az arca.

Láttam már ilyet. Kopasz volt, alacsony, olyan arca volt mint egy majomnak, mégis zabálta a csajokat.

2010. dec. 5. 21:33
 24/34 anonim ***** válasza:
HALI!Most h végig olvastam az összes hozzászóást néhány dolgot kérnék tőled hány éves vagy? hány kiló? milyen színű a hajad? hány centi avgy ha ezeket most megmondott többet tudok rajtad segíteni !18/L
2010. dec. 5. 21:58
 25/34 anonim ***** válasza:
nem minden a külső...a hugomnak pl valami gyépés idióta jön be...
2010. dec. 5. 22:13
 26/34 anonim ***** válasza:

Szerintem k.rva nagy barom vagy hogy már alapból ilyen gondolat átjárja az agyadat ...

elöször is a lányoknál és a fiuknál is vannak k.rva rondák de mindenen lehet változtatni -.-'

biztos láttál már ilyen átváltoztató műsorokat pl.: szeretem a testem vagy mia f.sz . hányéves vagy 20 és gondolom vannak barátaid lány vagy fiú (aki bejön a lányoknak vagy épp jó csaj ) beszélj velük és mennyetek el szépségszalonba,ruházati boltokba mond meg nekik hogy ők válasszanak ruhát stilust és ne szólj bele. kb 50-60k vagy több. aztán menny kondiba szálkásits egy csöppet mert ugye most a sebességre nyomjuk a dolgot. és itt a szilveszter lassacskán menny bulizni . nem számit hogy ott hogy nézel ki csak érezd jól magad próbálj a közép pontban lenni és ne törödj semmivel. csak pozitivan.

ja igen és adatokat irj amit már kértek .

2010. dec. 5. 22:30
 27/34 anonim ***** válasza:
Linkelj egy képet. vesztenivalód nincs. na mutics
2010. dec. 5. 22:39
 28/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de kár hiszitek, akár nem, én reménytelen eset vok, úgyhogy légyszi a kérdésre válaszoljatok, ha tudtok!
2010. dec. 6. 09:45
 29/34 anonim ***** válasza:

nos mondom mit tegyél !!!

1. menny és verd ki...

2. szerezz füvet és piát és nyomd be a Bob Marleyt .

3.ha megvagy mindennel akkor k.rva gyorsan told ide a segged mig hat a fű mert ilyen kicseszett negativummal lósz.rra se més.

érteeeeed?!

2010. dec. 6. 17:48
 30/34 anonim ***** válasza:
figyi ha nem vagy hajlandó a kérdésemre válaszolni akkor nem tudok segíteni de tudod mit menj a pics@ba jó? mert próbál neked az ember segíteni de te elhajtod azt h hogyan mondj le a csajokról nem tudom menj el papnak chh...
2010. dec. 6. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!