Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan cseszhetnék ki alaposan a volt barátommal?
Egy osztályba járunk és már nagyon utálom. Állandóan beszól és élvezi ha megalázhat. Visszaszólok,de elegem van hogy mindennap csak dobálózunk a szavakkal. Szeretném elérni ha soha az életbe nem szólna hozzám. Próbáltam már azt is hogy nem szólok vissza de addig mondja és mondja és már nagyon idegesítő.
17/L
új pasi a legjobb megoldás...áradozz róla, hogy mennyire szereted...
ha a volt barátod még érez vmit irántad, akkor ez lesz a legnagyobb lelki kínzás
A válasz megírásának időpontja: ma 09:34
te jó isten:)) te tuti lány vagy:DD ilyen mély, összetett lelki sértő dolgokat csak ti tudtok kitalálni:D
mi férfiak le vagyunk ragadva ott hogy kicsi a p*cse meg ilyenek... de TI... ááhh ez nagyon durva:))
respect.. vagy mi:)
nem lennék a srác helyében aki téged elhagy:DD
22/f
Szia Moszuke!
Remélem fogod olvasni. Igen, lány vagyok, 23. XD
Mélyen megérintettek a szavaid, ilyen szép bókot nagyon rég nem kaptam :P Ahogy szoktam mondogatni, nekünk nőknek veletek ellentétben nincs akkora erőnk, úgyhogy mással kell kompenzálnunk, külső és furfangosság... és ezeket a tökéletesség szintjére fejlesztettük.
Amúgy meg egyértelmű, hogy azért sértegeti, mert érdekli. Csak még gyerek, ahelyett, hogy megpróbálná rendbe hozni, inkább sértegeti. Ha nem érdekelné, inkább meghúzná magát, nehogy félreértse a lány. És áradozni nem ugyanaz, mintha ő látná teljesen váratlanul. Nagyobbat szúr, ha nincs felkészülve rá és saját szemmel látja.
A saját párommal nem szúrnék ki, ha nem indokolt, ahhoz nagyon csúnyát kéne tennie vagy b*szogatnia kéne utána ;)
További szép napot, Moszuke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!