Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az hogy a férfiak többségének bejönnek az ázsiai nők? Ez valami ősi perverzió?
Eltaláltad :)
Két pasimat ilyen húzottszemű luvnyák nyúlták le csak azért érdekelne miért is olyan jók...
az előző vagyok, teljes mértékben megértem a felháborodásod, ez olyan őrület, mint a lányoknál a "feka pasi" mánia és vannak még csomóan hüle lánykák, akik meg az anime miatt vonzódnak a japó kultúrához és a fiúkkal kapcsolják össze még plusszba, szal a lányokat sem kell felteni! Ezt csak mondom megnyugtatásképp, hogy lásd nekünk sem könnyű. Ne vedd rossz néven! Ezzel a hülyeségével az embereknek(mindkét nem esetében)nem tudunk sajna mit kezdeni. Ma trendi sajnos, a saját rasszunkon + országunkon kivüleső felet választani. Ilyen s.e.g.g. egy rahedli ember.. Egy dolgot tudunk mindössze tenni, még pedig azt, hogy keresünk egy nem elmeroggyant társat magunk mellé, akinek nem kellenek az "egzotikumok". Korábban már írtam, hogy azért, mert más, még nem jobb, de ezt hiába mondogatom, én már tudom, másoknak is rá kellene jönni. üdv
Ui.:am. megkérdezhetem, hogy csapták le a kezedről a pasikat? Mo-n nőttek fel a mandulaszeműek vagy bevándorlók?
Bemásoltam egy korábbi hsz-at az okok latolgatásához adalékul:
"De hogy mitől van? Hasonlítanak az europid lányokra a bőrszínüket tekintve, ez a többi rassz esetében már nem mondható el. Az arcuk az más és az a vicc, hogy 25-30 évesen kinéznek vagy 15-20-nak. Valami látens pedofil hajlam talán a pasik részéről az, ha ezek az emberek tetszenek nekik."
Mást nem tudok sajna írni, még annyit bocsi, hogy tényleg nem értek sok embert. Engem még a hangjuk is idegesít, az a kis nyöszörgős, azt sem tudom él vagy hal karakterű hang, a hétköznapi beszéd közben is kiérződik, észrevehető, na mind1 ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!