Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől van az hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van az hogy a férfiak többségének bejönnek az ázsiai nők? Ez valami ősi perverzió?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 16:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Értem XD ...én is voltam már tradícionális thai masszázson, de nem olyan "full service"-os volt, mint amiben neked volt részed, bár nem volt túl élvezetes és mivel nekem csak és kizárólag a magyar lányok tetszenek, a full service nálam nem opcionális :) . És Te kedves kérdező, hogy viszonyulsz a dologhoz? Bár sztem lány vagy, nekem legalábbis úgy tűnik a kérdésed jellegéből, mert olyan számonkérő és kissé felháborodott talán. Ha tévednék, akkor bocsi.
2010. dec. 9. 17:49
 32/37 A kérdező kommentje:

Eltaláltad :)

Két pasimat ilyen húzottszemű luvnyák nyúlták le csak azért érdekelne miért is olyan jók...

2010. dec. 9. 18:37
 33/37 anonim ***** válasza:

az előző vagyok, teljes mértékben megértem a felháborodásod, ez olyan őrület, mint a lányoknál a "feka pasi" mánia és vannak még csomóan hüle lánykák, akik meg az anime miatt vonzódnak a japó kultúrához és a fiúkkal kapcsolják össze még plusszba, szal a lányokat sem kell felteni! Ezt csak mondom megnyugtatásképp, hogy lásd nekünk sem könnyű. Ne vedd rossz néven! Ezzel a hülyeségével az embereknek(mindkét nem esetében)nem tudunk sajna mit kezdeni. Ma trendi sajnos, a saját rasszunkon + országunkon kivüleső felet választani. Ilyen s.e.g.g. egy rahedli ember.. Egy dolgot tudunk mindössze tenni, még pedig azt, hogy keresünk egy nem elmeroggyant társat magunk mellé, akinek nem kellenek az "egzotikumok". Korábban már írtam, hogy azért, mert más, még nem jobb, de ezt hiába mondogatom, én már tudom, másoknak is rá kellene jönni. üdv

Ui.:am. megkérdezhetem, hogy csapták le a kezedről a pasikat? Mo-n nőttek fel a mandulaszeműek vagy bevándorlók?

2010. dec. 14. 00:36
 34/37 anonim ***** válasza:

Bemásoltam egy korábbi hsz-at az okok latolgatásához adalékul:

"De hogy mitől van? Hasonlítanak az europid lányokra a bőrszínüket tekintve, ez a többi rassz esetében már nem mondható el. Az arcuk az más és az a vicc, hogy 25-30 évesen kinéznek vagy 15-20-nak. Valami látens pedofil hajlam talán a pasik részéről az, ha ezek az emberek tetszenek nekik."

Mást nem tudok sajna írni, még annyit bocsi, hogy tényleg nem értek sok embert. Engem még a hangjuk is idegesít, az a kis nyöszörgős, azt sem tudom él vagy hal karakterű hang, a hétköznapi beszéd közben is kiérződik, észrevehető, na mind1 ...

2010. dec. 14. 00:51
 35/37 anonim ***** válasza:
Ennek ellenére én szívesen megismerkednék egy ázsiai hölggyel. (43F)
2012. aug. 13. 17:03
 36/37 blazeeee válasza:
77%
Én olvasgattam erről, így hát amit tudok azt most megosztom. Az ázsiai nők, átlagban jobb feleségek, mint az európaiak. Elkötelezetten szeretik a melléjük állt férfit, és válni sem akarnak. (Ezek mellett az ember változatosságra törekszik). Én szépnek találom az ázsiai nőket, idősebb korukban is vonzónak számítanak. Továbbá értenek az erotika művészetéhez, ami egy szoros kapcsolatban előnyt jelent. Az ázsiai nők nem kurvultak el úgy ( ezt nem tudtam máshogy kifejezni ) mint az európai nők. Nem csalják meg a férfit, aki mellett elkötelezték magukat egy életre. De én még mindig azt mondom, hogy a világon a magyar nők a legszebbek :)
2012. aug. 23. 13:06
 37/37 anonim ***** válasza:
Csak hiába szépek a magyar nők, ha mellette beképzeltek, bosszúállók, és idővel elsárkányosodnak.
2012. aug. 24. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!