Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az hogy a férfiak többségének bejönnek az ázsiai nők? Ez valami ősi perverzió?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 16:04
21/37 anonim válasza:
Az, hogy más valami, még nem jelenti azt, hogy jobb, jelen esetben szebb. Ugyanakkor abban is biztos vagyok, hogyha ez a kérdés lányokhoz szólt volna, akkor 2-szer ennyi hsz lett volna és majd' mindenki oda meg vissza lenne tőlük. Ahogy mondta valaki most az anime "lemez van fent" ugyhogy tetszik boldog-boldogtalannak, ugyanakkor tetszenek a hip-hop ganxta rapper srácok is + minden más is a csajoknak. Visszakérdezhetnék egyébként, hogy na mert a lányoknak nem tetszenek a fekete, sárga, lila fiúk, ugye?
22/37 anonim válasza:
Ezt csak úgy írtam, angolszász nyelvterületen az ilyen nőket szokás még "race traitor"-ként vagy "white trash"-ként is emlegetni, de számomra a mögöttes tartalma ugyanolyan negatív mindakettőnek. Ezek a lányok kvázi veszendőbe mennek, nem érünk velük semmit magyar srácok/férfiak.
23/37 anonim válasza:
Már bocs én is magyar srác vok és kurwára nem érdekel a sajátomon kívül a többi csaj milyen nemzet embereivel hál...
24/37 anonim válasza:
Én nem tartom ezt helyes hozzáállásnak, de ha neked úgy jó akkor legyen, nekem meg így, ahogy én gondolkodom ezzel kapcsolatban. Ez van. Az a poén, hogy nem mi döntjük el, sőt talán még messzebb is üldözöm ezzel a mentalitással a lányokat, de mind1.
25/37 anonim válasza:
"még messzebb is üldözöm ezzel a mentalitással a lányokat"
hát... igen :P am tudod ez úgy működik h nem az a megoldás h itt leribancozzuk a lányokat stb stb... hanem fel kell tornászni magunkat arra a szintre h eszükbe se jusson helyettünk egy néger csávót választani ;)
26/37 anonim válasza:
ez így van, ez a rohadt kapitalizmus a versenyről szól, de a külföldi más rasszba tartozó ember a fehér lányoknak mindig érdekesebb marad, mert egzotikum, persze a tipikus sztereotípiáknak meg tudunk felelni, úgy mint:izmos test általában ezt szokták náluk kiemelni. Na mind1 ez a kérdés eléggé szét lett offolva.
27/37 anonim válasza:
Én már voltam ázsiai nővel,nagyon jó volt.mondjuk csak annyiban más,hogy tényleg rendesen sárga volt a bőre közelről:-)
és nagyon jól masszírozott.
28/37 anonim válasza:
Áhh, már értem, szal thai masszázson voltál vele :)
30/37 A kérdező kommentje:
:D
2010. dec. 9. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!