Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől van az hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől van az hogy a férfiak többségének bejönnek az ázsiai nők? Ez valami ősi perverzió?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 16:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Utolsó: azért egy szép japán vagy koreai lány nagyon szexis tud lenni..
2010. dec. 3. 16:50
 12/37 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejönnek főleg a thaiföldiek meg a kambodzsaiak! Nem tudom h miért :D Csak sokkal finomabb vonásaik vannak nem olyan bumszlik mint sok magyar/európai lány! Vagy nemtom miért xD

17/F

2010. dec. 3. 16:53
 13/37 anonim ***** válasza:
azért jönnek be, mert ők is nők, és ők is szépek. Plána a janó csajszik. Ebbe mi a perverz mondd már el!
2010. dec. 3. 17:04
 14/37 anonim ***** válasza:

szerintem kainek a japánok bejönnek, attól függetlenül még a fehérek vagy latinosak is

és sok pasinak inkább a félvér jön be, vagy olasz

araboknak a szőkék egzotikusak

a magyar lányok a legszebbek, meg oroszok közt is van szép

nálunk is vannak törékeny lányok, meg a japnoknál is van (ázsiai) nagy darab

amúgy azoknak kicsi a mellük, meg kicsi szűk szemük van

meg soknak szögletes az álla, meg erős az arccsontja, ez sok pasinak nem jön be

2010. dec. 3. 17:05
 15/37 Kamuuu ***** válasza:
Szted az ázsiai nők nem nők?Miben mások?Abban hogy ázsiaiak?sztem semmi gond nincs azzal ha bejönnek ugyan ugy emberek..........
2010. dec. 3. 17:06
 16/37 anonim ***** válasza:
24%
Nekem nem jönnek be speciel. A feketék sem, az indiaiak sem. Magyarok esetében 10-ből 8-nak bejön vagy hol? De hogy mitől van? Hasonlítanak az europid lányokra a bőrszínüket tekintve, ez a többi rassz esetében már nem mondható el. Az arcuk az más és az a vicc, hogy 25-30 évesen kinéznek vagy 15-20-nak. Valami látens pedofil hajlam talán. Mindenesetre a nők hajlamosabbak más rasszba tartozó emberekkel összejönni, mint a férfiak, írd csak be a keresőbe, hogy arab, fekete pasik és rájösz miről beszélek. Szal kedves kérdező egy csomó pasin nem fog múlni a dolog, akik meg odáig vannak értük húzzanak el innen ugyanez vonatkozik a fekete pasikat favorizáló interribikre is! Minden jót!
2010. dec. 3. 18:01
 17/37 anonim ***** válasza:

Miért húzzak el innen?! Itt is tok velük ismerkedni :O

17/F

2010. dec. 3. 18:03
 18/37 anonim ***** válasza:

Kinek ne jönne be egy ilyen csaj?! (a pasik 90 %-ának szerintem tetszene)

[link]

2010. dec. 3. 19:20
 19/37 anonim ***** válasza:

Nem ősi, hanem pont ellenkezőleg, most Japán a divat, és akkor már tetszik nekik. Ha majd Egyenlítői Guinea kultúrája lesz a divat, majd a négerek fognak tetszeni nekik, ennyire egyszerű gondolkodású az emberiség :( (Ja, és nemfüggetlen)

Személy szerint nekem egyáltalán nem tetszenek sem az ázsiaiak, sem a négerek. (Ja, amúgy egy pl. indiai nő is ázsiai, de mégis mindig a vágottszeműekre gondolnak)

2010. dec. 3. 20:02
 20/37 anonim ***** válasza:
18:01 miért lenne rib@nc attól, hogy nem magyar ember tetszik neki? Értelmes vagy komolyan mondom! Mindenkinek más jön be ez egyáltalán nem perverz! Most gondolj bele az ázsiai nők küzül is vannak szépek és kevésbé szépek ahogy minden más rasszban..
2010. dec. 3. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!