Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú vagyok, valaki felvidítana?
Figyelt kérdés
A barátom miatt :( :( =/2010. dec. 2. 21:22
21/40 A kérdező kommentje:
Ki mit csinál?:)
2010. dec. 2. 21:52
22/40 Cirmos kandúr válasza:
kérdezőnek:
bizony vannak ilyen barmok, küldd el melegebb éghajlatra, ha ennyire rosszul bánik veled
23/40 A kérdező kommentje:
:)
2010. dec. 2. 21:54
24/40 Cirmos kandúr válasza:
én most rózsaszín pitbullt hallgatok és annyi helyre írkálok hogy elfáradtam:)
25/40 anonim válasza:
1., olvasgass itt egy picit, és ne rágódj ezen a fajon..
:) [link]
engem ez az oldal mindig felvidít, ha a szerelmemmel valami félreértésünk van
26/40 anonim válasza:
1. , hát én most azon töröm az agyam, hogy mi fér bele egy borítékba,amit majd a páromnak adok karácsonyra, mert nem fogunk talizni sajnos -távkapcs hátrányai
27/40 A kérdező kommentje:
Ismerös..
H*lye msn XD
2010. dec. 2. 22:01
28/40 anonim válasza:
Idén elmarad a karácsony!!
Komolyan:
A cigány hajótörést szenved..
Arra megy éppen egy turistákat szállító hajó..
A cigány elkezd felfele kiabálni:
-Dobjá' má' le egy kötelet..
A hajókapitány csak áll...
A cigány ismét:
-Há' dobjá má le egy kötelet..
A hajókapitány csak áll..
A cigány gondol egyet:
-Do you speak english?
Hajókapitány:
-Yes!-Yes!
Cigány:
Hát akkor dobjál már le egy kötelet!!:DD
Ezen mindig jót nevetek:D
29/40 anonim válasza:
1, hát igen, de mondjuk mi nem ott kezdtük, és nem is olyan céllal kezdtem vele írogatni, jaaaj, és titokban vagyunk együtt, ha a szüleim megtudják, biztos soha nem láthatom , nem is írhatok vele többé, de én szeretem őt, ő is engem, bocs hogy itt egoistáskodom
30/40 A kérdező kommentje:
valaki msn?=/ :D
2010. dec. 2. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!