Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú vagyok, valaki felvidítana?
Figyelt kérdés
A barátom miatt :( :( =/2010. dec. 2. 21:22
2/40 A kérdező kommentje:
hosszú :(
2010. dec. 2. 21:24
4/40 anonim válasza:
Meséld el nekünk, hidd el, hogy jobb lesz! :)
6/40 anonim válasza:
Hamarosan kezdődik az esti showder nézd azt. Az elején elég vicces szokott lenni. A nagymamám mindig azt mondja: "ha szomorú vagy, akkor énekelj és táncolj, az majd felvidít"
7/40 anonim válasza:
1. vok, megbántott? mit mondott?
8/40 anonim válasza:
Engedd tele a kádat forró vízzel. Tedd be a kedvenc cd-det, és relax. Vagy vegyél egy tábla csokoládét, az nagyon jó ilyenkor. Kéne valami buta vígjáték, vagy rajzfilm. A rajzfilm jobb is. Vagy képzelj el engem Teletuby jelmezben, ahogy kézenállok. Mondjak valami vicceset? Mindjárt kigondolok egy jó viccet.
9/40 anonim válasza:
Hallgass zenét, nézd meg Fábryt, vagy keress régebbi Showder Klubbos videókat. Ajánlom Kiss Ádámot és Hadházi Lászlót. De igazából mindenki szuper ;)
10/40 A kérdező kommentje:
Röviden:annyi az egész,hogy a barátom egy f*x tök semleges velem mostanában de ha én lennék az vele az már nem tetszene neki meg,hogy hogy képzelem ezt,annyit se mond,hogy szeretlek vagy valami.. Arra hivatkozik,hogy fáradt persze akkor mondja el mikor meg van a balhé..-.-" és a többi.. elég sok mindent megbocsájtottam neki ő meg hülyét akar csinálni belőlem ..Elég hosszú a történet szóval ennyi röviden...
2010. dec. 2. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!