Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire tetszik, ha egy lány sminkeli magát?
a természetességet szeretitek jobban, vagy a szép sminkeket? vagy nem is veszitek ezt nagyon észre? mennyire foglalkoztok ezzel?
(bocsánat, hogy ide írtam ki a kérdést, csak gondoltam a smink és kiegészítők témakört kevés fiú nézi meg)
Alkalomtól függ, de én szeretem. Szolíd smink bármikor belefér. Erősebb pl. esténként szórakozóhelyen. Nagyon erős meg csak akkor, ha olyan stílust vesz fel, pl. otthon csábít és pont k*rvának öltözik.
De én mindenképp szeretem.
utolsónak:
mi az,h. rettenet?ha szeretd a barátnődet akkor nem hivnád rettenetnek :S
Ez érdekes hogy a legtöbbjüknek nem igazán számít a smink.
Pedig mi meg azért sminkeljük magunkat hogy jobban tetszelegjünk a pasiknak! Ez az érdekess
Előző válaszoló, azért ezt ne vedd biztosra. A legtöbb pasi tuskó ilyen szempontból és észre sem veszi ha egy nőn van egy kevés smink. Igenis szeretik és tetszik nekik, csak nem tudják, hogy mi az.
Sokan a vastag, erős esti jellegű sminkkel illetve a k*rvás, sötéten kent nőkkel azonosítják, mert ott látványos és nem szeretik. Hidd el a visszafogott smink az emberek 90%-ának tetszik, csak nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!