Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek van oka? (kép is van)
Figyelt kérdés
sziasztok egy 19 éves srác vagyok, és az a problémám hogy átnéz rajtam minden csajszi, és ezért attól is elmegy a kedvem hogy próbálkozzam ... tisztában vagyok vele hogy nem vagyok egy adonisz ,átlagos srác... itt egy kép, és köszi a véleményeket! és netes randi se ír vissza senki... biztos a külsőmmel van a gond nem? [link] 2010. dec. 1. 14:45
1/54 anonim válasza:
Nem tudom szerintem nincs semmi baj veled...
2/54 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. dec. 1. 14:47
3/54 anonim válasza:
Helló, 16-ot ha mutatsz. Szóval próbálkozz abban a korosztályban, a 19 évesek eléggé nyűgösek. :) Vagy keress sokkal idősebbet, kb. 25 évestől felfelé.
4/54 anonim válasza:
veled semmi baj nincs:)
szerintem csak onbizalomhianyod van:)
5/54 anonim válasza:
Szerintem sincs a külsőddel gond.:)
Amúgy irtóra tetszik a szád. Vonzza a tekinteteket.:$:D
6/54 anonim válasza:
nincs gond :o egyetértek az utolsóval a 16 éveseknél próbálkozz ^^ sok sikert
7/54 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. dec. 1. 14:54
8/54 anonim válasza:
Szerintem sincsen semmi gond veled. Csak önbizalom hiányod van.
Ne gondold, hogy minden lány úgy bámulja a pasikat, mint a pasik őket. Ez a fiúk szokása. Az, hogy átnéznek rajtad egy teljesen normális jelenség. Attól még lehet próbálkozni.
9/54 A kérdező kommentje:
igazad van kösz szépen !:)
2010. dec. 1. 14:59
10/54 anonim válasza:
hmm nekem tetszel :D szep a szad...:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!