Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ha a legtöbb haverom sokkal vonzóbb a csajok számára, mint én?
Ha van egy csaj és mondjuk kicsit tetszem neki úgyis a haverjaim jobban tetszenek neki.
Ha összejövök egy csajjal, aztán szakítunk vagy valami miatt nem jövünk össze, de mondjuk én vonzódom hozzá... Utánna milyen jó is, hogy több haverom meg nagyonis bejön neki.
Nemigazán volt kivétel.
Gondoltam már arra, hogy részben emiatt inkább olyanokkal haverkodom, akik nem tetszenek a csajoknak, de ez hülyeség. Sokszor meg inkább otthol vagyok, mert mondjuk, ha egyik vagy másik haverral vagyok, akkor milyen szar tudni, hogy ő vonzó a csajok számára én meg nem. Nem szeretek pedig ithol ülni, de ez is arra késztet, hogy inkább ithol legyek.
talalni 1 lanyt akinek te josz be jobban :)
megkerni a havereid hogy ne fuzzek a csajaidat. egyezzetek meg h nem jartok 1mas exeivel, legalabbis kerdezes nelkul.
a baratomek is azt csinaltak h gyakorlatilag korbepasszoltak 1 csajt. ebbol meg folyton sertodesek voltak. tartsatok tiszteletben 1mas baratnoit. nem kell gorombaskodni veluk de ne bajologjatok 1mas csajaival. ha 1 csaj nem hiszi h van eselye a haverodnal vszinuleg lemond rola.
Azt nem mondanám, hogy nem testi eredetű. Esetleg úgy igaz, hogy nem csak testi eredetű.
Hát türelmem az nincs... Én már belezavarodtam ebbe...
ahelyett hogy itt rinyálsz tegyél róla hogy te legyél a vonzobb.
egy nőnek leginkább nem a külső száímit hanem a modor
legyél udvarias elözékeny és elképesztően jó humorú.
a csajok odavannak a jópofa srácokért. legyél kedes és aranyos. és nem arra gondolj h a haver jobban befog nekik jönni mert akkor igy is lesz, hanem ara gondolj hogy te menynivel szexibb, és udariasabb kedvesebb vagy a havernál ez tuti siker.
Nem rinyálok! Leírtam, hogy mi a helyzet és tettem fel egy kérdést. Ebben mi a rinyálás?! Semmi.
Legyek jópofa... Ha én is meg haver is mondjuk jópofa úgyis őrá figyelnek. Engem hanyagolnak. Persze, hogy el is megy a kedvem a jópofizástól. Na meg legtöbb csajnak, aki nagyon tetszik az úgyis az a jópofa. Csak meg kell szólalnia. Bármit mond, akkoris... a jóképü az jópofa.
ez nemigaz és nemis igy értettem.
azt akartam hogy felfogd hogy attol még mert jobbképűbb attol még te lehetsz sokkal szexibb sokkal vonzobb.
csak megkell értened a lányok lelki világát és máris te vagy a csúcs. olvasgass neten ilyenekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!