Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a szerelemben?
Lehetséges, hogy valóban védekeznek a csalódás ellen. Manapság amikor az élet egészen "felgyorsult" szinte nincs is idő igazán megismerni valakit. Néhány találkozás, néhány este fecsegés MSN-en ez lehet érdekes, vagy izgalmas, de lényegébe ez kevés.
Főleg úgy, hogy ma meszebb vannak egymástól az emberek, mint valaha, abban az értelemben, hogy egy faluban kisközösség volt, és azonos kultúra.
Ma millio különböző ember keresi a párját. Millio csalódott ember.
Ha kissé illuziorombolo akarok lenni, akkor a "tudományos magyarzat" szerint (tudom nem hangzik jól) kémia az egész. Eszerint a szerelem mindannyiszor "kialakul" ahányszor valaki számodra megfelelő partnerrel találkozol. A lelki, a tudatos része annyiban befolyásol, hogy tudatosa, vagy tudat alatt engeded-e ezt a reakciót tudatosulni, (megéled-e) vagy inkább elfolytod.
Talán még nem vagy abban az állapotban hogy megéld, hogy el tudd engedni magad. Talán idővel sikerülni fog majd.
Régi lány ismerősöm 28 éves. Négy évig élt együtt egy 35 éves emberrel, akihez hűséges volt. Azután a kapcsolatuk "elfáradt", "kihült", és elváltak, szétváltak. Most, egy bő fél év után jött össze ez a lányegy 24 éves sráccal, és jól megvannak. Azt mesélte nekem, hogy ettől a fiatalabb sráctól több figyelmet, és gyengédséget kapott eddig az életben és a szexben, mint a 35 évestől négy év alatt.
Mert ilyen is van. Aztán, hogy ő most lángolóan szerelmes-e, azt nem tudom, de nem említette.
Talán inkább kicsit hasonlít rám.
Majdnem úgy van, de nem egészen. Amúgy ez a NatGeo-n ment elég régen, nagyon érdekes volt a férfi-női hűség-hűtlenség, párkapcsolatok működése. Érdekes volt.
Mint említettem én nem vagyok egy "hősszerelmes típus". Ugyanakkor a hűtlenségre sem hajlok annyira mint más férfiak. E kettő valahogy együtt járhat, mert talán kisebb a libido-m, és ezért hagyatkozom talán többet az eszemre.
Nem tudok észnélkül "rajongani", viszont jobban képes vagyok becsülni az emberi értékeket. Más típus kicsit az enyém. Kevéssé heves.
Sajnos pihennem kell kedves Ismeretlen Lány.
Pedig szívesen folytattam volna ezt a beszélgetést, de holnap délelőtt dolgom van.
Szívesen leírtam volna azt is, hogy én mire emlékszem a szerelem kémiájával, és a párkapcsolatokkal kapcsolatban a témáról.
Sajnos mennem kell, pedig tényleg leírnám, sőt, egy elküldött levélben talán meg is van a g-mail rendszeremben.
Ha gondolod küldj privát nekem egy pontot, hogy a címed meglegyen, és a holnapi napon elküldöm neked, ha megtalálom.
Jó éjt.
3 éve és 2 hónapja vagyok együtt a párommal.
ő az első és remélem az utolsó szerelmem is.
Vele vesztettem el a szüzességemet.
15 éves voltam, mikor összejöttünk.
17, mikor megkérte a kezem.
most 18 vagyok, ő 21.
jövőre összeházasodunk
19 évesen feleség leszek.
:D
mi megtaláltuk a szerelmet
kívánom, hogy más is megtalálja
Az előző feleségembe vagyok szerelmes. Próbáltam túltenni magam rajta, de belefáradtam.
Nem csalom meg a jelenlegi feleségemet, de rájöttem, hogy soha nem tudná úgy összetörni a szívem, mivel nem is szeretem annyira – ez a "védelmem". Az elején sajnos meggyőztem magam, hogy szeretem, de ez nem volt így. Csak vágytam rá, hogy úgy legyen és nem akartam egyedül lenni.
Egy ideig meggyőztem magam, hogy túl vagyok rajta, de 5 év után is nap mint nap gondolok rá.
Ritkán beszélgetek vele valamennyit, és olyankor eltűnik minden más, és olyan mintha percekig víz alatt lettem volna, és akkor kapok először levegőt. Szánalmas, tudom, de most úgy gondolom, hogy nekem ő volt az egyetlen.
"De az élet tényleg nem tündérmese, néha sok csalódáson keresztül vezet az út a szerelemhez."
Ez nagyon igaz!! Én már 7. éve vagyok szerelmes a páromba. Van egy nézése amitől még mindig zavarba jövök és bezseg a vérem!!!! :-))) Imádom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!