Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a szerelemben?

Figyelt kérdés
Nagy csalódás ért nem is olyan rég, azóta nem igazán hiszek a tündérmesékben sem az őszinte párkapcsolatokban alapvetően... Azóta nálam sokkal kihangsúlyozottabb lett a szex, meg a játék a férfiakkal... A magánéletem azóta sokkal inkább játszmákból és sikerélményekből áll...
2010. dec. 1. 00:22
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Annyi, hogy most épp nem keresem... De ha majd fogom, egyet megtanultam, hogy hol ne keressem..
2010. dec. 1. 01:23
 12/30 anonim ***** válasza:
Szerintem ösztönösen jó emberismerőnek kell lenni, minél többet beszélgetni, még "az" előtt, és utána is. Komoly dolgokról is. Enélkül nehéz lesz jól választani...
2010. dec. 1. 01:27
 13/30 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek...
2010. dec. 1. 01:28
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

A szexcentrikus emberek általában üresek, vagy csak tettetik magukat.

Aki pedig "érzékeny" az olyan ember az élet minden területén érzékeny.

Szerintem pl aki szereti az állatokat, vagy együttérez az elesettekkel, rászorulókkal, és az élet több területén tájékozott, az szinte biztosan jobb partner mint azok, akik verika kutyéjukat, leszarják a rászorulókat, és semmit sem tudnak az anatómiáról, vagy akár a napi eseményekről, mert csak "az" érdekli őket.

Szrintem.

2010. dec. 1. 01:38
 15/30 anonim ***** válasza:
Igen hiszek benne, szüleim, nagyszülei boldogsága a példa rá, a klasszikus tündérmesékben nem.
2010. dec. 1. 01:41
 16/30 anonim ***** válasza:

Lényegében akkoriban egészen más volt a világ mint most, és sokminden másképpen működött a nagyszüleink korában.

Talán van szerelem első látásra, de az nagyon ritka lehet.

Találkoztam olyannal, akinek saját elmondása szerint volt benne része többször is. Szerintem ez egy személyiség típus, aki erre alkalmas. Én irigylem őket, mert valami olyat élnek át, amit én talán soha nem fogok.

2010. dec. 1. 01:45
 17/30 A kérdező kommentje:
Én a köztes pasit tudnám valahogy magamnak elképzelni... Aki azért nem egy tipikus jófiú, de nem is egy bunkó tahó.. Ismerek is jelenleg egy ilyet, tartom is vele a kapcsolatot... Dehát, attól, hogy bejövünk egymásnak, meg őszintén tudunk mindenről beszélni, s hasonlóak vagyunk, attól ez még nem szerelem...
2010. dec. 1. 01:46
 18/30 A kérdező kommentje:
Énis irigykedve nézem azokat, akik mikor együtt vannak sugárzanak... Nekünk is ilyen volt, amig nem csalódtam... 3évig tökéletes volt..
2010. dec. 1. 01:49
 19/30 A kérdező kommentje:
Megfigyeltem, hogy a mi generációnk szexkapcsolattal pótolja a párkapcsolatot, ezzel védekeznek a csalódás ellen...
2010. dec. 1. 01:50
 20/30 anonim ***** válasza:

Én még nem voltam szerelmes pedig 30 éves vagyok. Abban az értelemben nem, ahogyan a költők, és regényírók megírták. Néha sajnálom ezt, mert mintha úgyérzem, valamit mintha elveszítettem volna, amikor mások mesélnek a "nagy szerelemről".

Azt hiszem én túl racionális vagyok ahoz, hogy feltételezzem valakiről, hogy "annyival" jobb bárkinél. Hibái mindenkinek vannak, és ezzel jó tisztában lenni.

Az is lehet, hogy ha hagysz időt a dolognak, akkor lassan kialakul valami mélyebb vonzalom közöttetek. Ami talán már szerelem. Vagy hasonló

2010. dec. 1. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!