Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek a szerelemben?
A szexcentrikus emberek általában üresek, vagy csak tettetik magukat.
Aki pedig "érzékeny" az olyan ember az élet minden területén érzékeny.
Szerintem pl aki szereti az állatokat, vagy együttérez az elesettekkel, rászorulókkal, és az élet több területén tájékozott, az szinte biztosan jobb partner mint azok, akik verika kutyéjukat, leszarják a rászorulókat, és semmit sem tudnak az anatómiáról, vagy akár a napi eseményekről, mert csak "az" érdekli őket.
Szrintem.
Lényegében akkoriban egészen más volt a világ mint most, és sokminden másképpen működött a nagyszüleink korában.
Talán van szerelem első látásra, de az nagyon ritka lehet.
Találkoztam olyannal, akinek saját elmondása szerint volt benne része többször is. Szerintem ez egy személyiség típus, aki erre alkalmas. Én irigylem őket, mert valami olyat élnek át, amit én talán soha nem fogok.
Én még nem voltam szerelmes pedig 30 éves vagyok. Abban az értelemben nem, ahogyan a költők, és regényírók megírták. Néha sajnálom ezt, mert mintha úgyérzem, valamit mintha elveszítettem volna, amikor mások mesélnek a "nagy szerelemről".
Azt hiszem én túl racionális vagyok ahoz, hogy feltételezzem valakiről, hogy "annyival" jobb bárkinél. Hibái mindenkinek vannak, és ezzel jó tisztában lenni.
Az is lehet, hogy ha hagysz időt a dolognak, akkor lassan kialakul valami mélyebb vonzalom közöttetek. Ami talán már szerelem. Vagy hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!