Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek még a szerelemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek még a szerelemben?

Figyelt kérdés
Én már nem hiszek benne, cserbenhagyott :(
2009. okt. 17. 20:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
A szerelemben nem hinni kell, hanem érezni...
2009. okt. 17. 20:03
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

(Én meg magam basztam el a lehetőséget. :S )

Próbálok hinni, de nem mindig meg. Egy új kapcsolatnál próbálj meg te is bizakodó lenni.

2009. okt. 17. 20:04
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Csalódások és pofonok vannak.De az élet megy tovább.egy csalódás miatt nem kell azt mondani hogy nemhiszek a szerelemben,majd jön más akit talán jobban szeretsz vagy másképp..
2009. okt. 17. 20:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Már nem. Elveszett a szerelmem és már csak egy csoda hozhatná vissza..
2009. okt. 17. 20:08
 5/18 anonim ***** válasza:
51%
a " szerelem " csak egy szó és semmi több, amúgy is szerelem NINCS csak kötödés, amit szeretetként fog fel az emberi agy...
2009. okt. 17. 20:11
 6/18 anonim ***** válasza:
igen. ha nem így lenne, nemsok értelme lenne az életnek :)
2009. okt. 17. 20:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

én hiszek benne,most is az vagyok

21F

2009. okt. 17. 20:35
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

20:11 nagyon tévedsz

Szeretet és szerelem között óriási különbség van.

Szerelem az mikor ha a szemedbe néz, vagy csak megérint téged a kedvesed, pulzusod megemelkedik, minden porcikád bizsereg, ha hozzád bújik. Ha nem vagy szerelmes de szereted, akkor már nem annyira érzed ezt, de attól még nagyon fontos neked és vigyázol rá, megvéded stb stb.

Persze kettő az együtt az igazi:D

Béke 19/F

2009. okt. 17. 20:59
 9/18 anonim ***** válasza:

Ja és nem írtam oda a választ:D

De sztem leesett h hiszek benne...

És tudjátok meg van olyan, hogy álmaid nője/ffija. De ezt nem átvitt értelemben gondolom, hanem szó szerint.

2009. okt. 17. 21:01
 10/18 anonim ***** válasza:
95%
Szerelemben nem igazán hiszek... maximum az összetartozásban és a fellángolásokban...a szerelmet érezni kell de egy idö után akkor is kialszik ha nem akarod, és nagyon nehezen gyujtod ujra.
2009. okt. 17. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!