Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek még a szerelemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek még a szerelemben?

Figyelt kérdés
Én már nem hiszek benne, cserbenhagyott :(
2009. okt. 17. 20:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Eddig soha nem hittem a szerelemben.Mindig sajnos csak egyoldalú volt, sokszor befürödtem, végeredményében megutáltam a férfiakat.Aztán egy szép napon mikor nem számitottam rá belépett az életembe egy olyan ember, aki foglalkozik velem, szeret, átölel mikor alszom, hallgatja ahogy szuszogom, lesi minden lépésem,együtt van velem jóban és rosszban egyaránt, és nem szégyenli kimondani azt hogy nagyon nagyon szeret.És ami a legszebb, nem csak kimondja érzékelteti is velem, mivel kimondani könnyű, ezt éreztetni kell.
2009. okt. 17. 22:18
 12/18 anonim ***** válasza:
én teljes mértékben hiszek benne,s megtaláltam azt,aki miatt(ha idézhetem az elöttem szólókat:P ) bizsereg minden porcikám másfél év után is gyomorgörcsöm van ha tudom h látni fogok,izzad a tenyerem,volt arra i példa h remegett a lábam.s ha szeretkezünk,az is teljesen másféle energiával és érzéssel tölt el.nem egy snassz dolog,hanem olyan dolgokat érzéseket élünk át,h azt mondhatom h ilyen még nem volt,s ez szerelem!!! a mai napig szeretem.már másfél éve,s életem végéig is szeretni fogom.:) Szerelem!
2009. okt. 17. 22:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Hittem benne mindennél jobban, megtaláltam, elvesztettem, és már nem hiszek. Remélem egyszer visszajön a hitem is és ő is.
2009. okt. 17. 22:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%, Majdnem sikerült elhitetned velem, hogy létezik. Már ez is valami.
2009. okt. 17. 22:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Pedig igen is létezik, fogadd el:P

Ha te nem éreztél ilyet akkor azt sem tudod mi az, csak annyit h "hű de bejön vki, nekem ez kell, tudok vele mutatkozni, nem szégyenlem".

Mind van és kész még1x nem írom le h mit jelent:P

Aki nem fogja fel, az vessen magára, mert kihagy egy nagyon jó érzést.

2009. okt. 18. 01:32
 16/18 anonim ***** válasza:
én nem hiszek semmiben. kiélvezem amíg tart, és felfogom ha már nem. semmit sem várok tőle.
2010. febr. 22. 15:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Én hiszek a szerelemben, és most is szerelmes vagyok, és nagyon szeretem a szerelmem.
2010. febr. 22. 15:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Hinni nem hiszek, csak reménykedem.., az is valami.
2010. febr. 22. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!