Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milye volt vagyonilag mikor összeházasodott?
Figyelt kérdés
Gondolok itt házra, lakásra, autóra, földre, bútorra....stb. Hány évesek voltatok a házasságnál és kaptátok ezeket a szüleitektől vagy ti dolgoztatok meg érte? És a fiú mit hozott a közösbe illetve a lány?2010. nov. 26. 10:20
1/4 anonim válasza:
Én ugyan nem mentem még férjhez, de számomra pont ez az egyik dolog, amely kiábrándít a házasság intézményéből.
Hogy lehet az, hogy elvileg mindenki "örökké"-t fogad, de előtt azért megírják a vagyoni szerződést. szerintem ez kiábrándító.
2/4 A kérdező kommentje:
Most csupán arra lennék kiváncsi, hogy ki milyen szintröl kezdte az életet a párjával......mert ugye van olyan aki albérletbe megy semmi nélkül csak az egy munkahelye van esetleg egy kölcsönre vett autoja. Van aki meg már kész életet kap a szüleitől. Pl tudok olyanokról akik 50-60 ezer euro értéket is elkapnak a szülöktöl (ház, auto, földek ,traktor....) van aki meg albérletbe kényszerül
2010. nov. 26. 10:34
3/4 anonim válasza:
Nyilvánvalóan, kinek mit tudnak megadni a szülei.
4/4 Snapette válasza:
Nekem tulajdonképpen semmim sem volt, mikor összeházasodtunk (2008ban), a férjemnek van egy kétszobása, de olyan helyen, hogy teljesen értéktelen, ha úgy vesszük. Kölcsönt vettünk fel és házat vettünk. A házba a szüleim is belepótoltak, az ő szülei meg a kölcsönbe :-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!