Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy nem olyan lány vagyok mint a legtöbb?
Figyelt kérdés
Elég csendes vagyok önbizalmam sincs nagyon, pedig külsőmre nem panaszkodhatok (magas és formásan vékony vagyok) de így is szürke kisegérnek érzem magam. Főleg, h osztálytársamba egy csomóan szerelmesek a suliból és mindegyikre ráakaszkodik (van barátja), kényesen beszél és tanévnyitáskor terembe belépve első mondata h: van barátooom! -_- Múltkor lányok közül csak mi ketten tesiztünk és elkezdi az egyik fiú (aki szintén bele van esve, szegény) h nézd már azt a pasit a kocsiban ül, téged bámul..én is ott voltam mellette, miből gondolja, h csak osztálytársamat nézte?? most lehet azt gondolni, h irigy vagyok rá. de nem, csak az ilyenek elveszik a maradék önbizalmam is..2010. nov. 24. 17:01
11/13 anonim válasza:
17:08 ,igazad van!Te azért vagy más mert nem nézel ki olyan fullosan ,hogy mindenkivel lefeküdj na meg népszerű sem vagy szóval jó ,hogy más vagy ...most azt vártad ,hogy mindenki írja ,hogy jaaj de jó ez!Jah és irigy vagy a barátnődre aki szebb és szerényebb...
12/13 anonim válasza:
Én nagyon tisztelem, becsülöm az ilyen csendes szerény lányokat, mint Te!!! Maradj is ilyen mindig!
13/13 anonim válasza:
Ebből annyi jött le,hogy normális lány vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!