Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vág a legtöbb lány gőgös képet?
Ahányszor megyek az utcán, sokszor olyan csajok jönnek velem szembe, akik tök gőgösen, szinte lenézően néznek az emberekre... vagy szilikonosan, ha épp VV Szandika invázió van.
Kérdem én: miért? Reggel a borongós égen elvakít a nap, láthatatlan citromot szagoltok, vagy eszetekbe jutott, hogy... "tesztek a kettesért suliban ma", és ezért nem lelkesedtek?
Kicsivel több vidámság, mosoly jobban elkelne, nem? :D
Ne figyelj rájuk. Van olyan is aki mosolyog. Nézd inkább őket.
Amúgy meg a legtöbben az utcán sokan a saját gondolataikba vannak elkalandozva. Nem arra figyelnek, hogy ki nézi őket szerintem.
Lehet akiket láttál mind idegesek voltak vagy menstruáltak :D:D
Ha ideges vagyok szerintem én is szoktam "ha hozzám szólsz megöllek" fejet vágni. Meg akkor, ha valaki idegesítően mereven bámul.
Hát, itt felénk (Gyula), a gőgös arc kimeríti azt az állapotot, amit akkor vág az ember, amikor épp lefejelni készül valakit. :D
Elhiszem azt, hogy van, akinek alapból olyan az arcszerkezete, de ezeknek az itteni lányoknak még a szemükben sincs semmi derű, csak néznek sötéten, mint Anakin a Star Wars 3-ban.
Visszatérve korábbi kommentre: nem is zártam ki sehol, hogy a férfiak nem vághatnak ilyen képet. :D Csak most elsősorban a lányok esete érdekel. :DDD
Azt azért kétlem, hogy mindig kifogom a menstruációs időszakokat... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!