Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagyok bolond? . Nagyon?
A szerelem önmagában is egy kicsit "bolond" dolog... :-)
Ha van lehetőséged, és szereted a kalandokat (most nem elsősorban a szexre gondolok), akkor persze. Menj csak.
Idegen nyelven könnyű érzelmeket vallani. Én hiába tudok felső fokon angolul vagy közel annyira németül pofátlanul vallanék akárkinek akármit a NETEN érzelmek nélkül. Pláne mondjuk azért, mert nem tudnám kifejezni magam olyan mélyen, mint magyarul, mivel nem is lehet kb... Szóval én nem preferálom ezeket a külföldiekkel való ismerkedést.. Pláne nem a neten. És főleg nem mennék ki hozzá külföldre. Hajjaj annyi ilyet hallani. Aztán oda kint kiállítanak papírok nélkül az utcára. stb.stb.
Amúgy durva, hogy valakibe bele lehet szeretni ilyen könnyen látatlanul, közvetett módon ráadásul egy idegen nyelven. Ej ej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!