Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek usziban öltözés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek usziban öltözés vagy zuhanyzás közben ha feláll akkor mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam usziban, sajnos most először megesett velem de nem nagyon tudtam hogyan kezelni a helyzetet :(
2010. nov. 21. 16:56
1 2
 11/13 Golan Trevize ***** válasza:

ott helybe ki kell verni, aztán nincs gond.

vagy ráakaszthatod a törölközőt.

2012. szept. 19. 08:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Én vmi szörnyű dologra gondolok, pl. Auschwitz-ra, vagy Ruandára, vagy hogy egy éppen kínoznak.
2014. szept. 1. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:

az is be szokorr jonni, ha elkezdesz "flexelni", befeszited valamelyik izmodat, igy tobb ver aramlik az adott izomba es attol hamarabb lelankad

hideg vizzel kombionalva instant hatas

2014. szept. 16. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!