Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek usziban öltözés vagy zuhanyzás közben ha feláll akkor mit szoktatok csinálni?
1, Normális embernek, öltözőben zuhiban, egy csomó pucér férfi között nem áll fel.
amit tehecc, elfordulsz, begörnyedsz, leülsz, ugy kevésbé látszik, és közbe erőteljesen gondolsz kiszel tündére mesztelenül, az gyorsan leereszti a szelepet
Elsőnek igaza van. Normál esetben férfi zuhanyzóban pucér férfiak látványára nem áll fel. Ha mégis eret vágok magamon azon nyomban....XD
De ha mégis, akk a hideg víz...
1. Elhiheted hogy nem a pucér férfiak látványára történt, hanem a meleg víz hatására
2. Bár remélem sosem lesz mégegyszer ilyen, de a hideg víz tényleg jó köszi
Hát ez dúrva.
Én egyszer wellnes hétvégén voltam sauna szeánszon. Mivel magyar körülmények között toltuk, nem voltunk meztelenek, csak egy vékony lepedőbe voltunk csavarva. A nő, aki tartotta, szintúgy. Mindenféle olajokat csepegtetett a kőre, és törölközővel legyezgette.
Arra lettem figyelmes, hogy a melléről egyre lejjebb csúszik a pléd. Igen, végül le is jött, kint voltak a cickói. Képzelhetitek. Akkor éreztem, hogy beindul a Hulki reakció. Asszem erős önkontrolt folytattam, meg talán a Csillagok háborúja x szárnyús csatájára gondoltam, és elmúlt. Hát szó szerint forró helyzet volt.
Aztán még sutyiban meg lestem a nőt, mikor zuhanyzott meztelenül, de már nem voltak gondok.
Plusz barátnőm is ott volt, szal még kellemetlenebb lett volna a helyzet, ha botrányt okozok.
Szerinted a videón a baloldali srác törődik a merevedésével? Abszolut nem érdekli, és a társait se. No para! Látszik, hogy nem direkt mutogatja, csak nem szégyelli az álló dákót. Nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!