Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek tőle! Mit tegyek?

"18éves vagyok én úgy gondolom hogy ez nem hat ki az életemre ami akkor történt hisz felse nagyon fogtam..."
"De én nagyon félek tőle ... kiskoromban egy férfi piszkált.:("
Namost akkor melyik?
Végülis lehet én nem vagyok "normális" de én olyan lány vagyok akinek többet ér egy ölelés mint egy szex,ő pedig csak állandóan azt akar, jó megölelni is megakar de azért előtte legyen már egy szex.
Annyira utálom mikor mondja nekem hogyha jössz holnap "szétkúrlak" annyira megalázó.Olyxan érzés mintha csak egy bábu lennék,próbáltam szakítani vele, visszakönyörögte magát mert ő nagyon szeret sőt mi több sírt is mert nem akar elveszíteni.

"De én nagyon félek tőle ugyan megerőszakolni nem de kiskoromban egy férfi piszkált.:("
Tényleg nem ki az életedre, párkapcsolatodra, szexuális életedre, igazad van....

"Annyira utálom mikor mondja nekem hogyha jössz holnap "szétkúrlak" annyira megalázó."
Nem veled van baj, ez tényleg megalázó, de még ő is gyerek. Te pedig egy rémült gyerek vagy, nem csoda ha ez megijeszt. Trágár és bunkó a pasid.

Tartom a véleményemet, szerintem kihat. Ha nem is tudatosan, de kihat.
Erre aztán tökéletesen rájátszik (tudtán kívül) a pasid, mert nem tudja a saját ösztöneit, mega po....szóval a száját kordában tartani.

Lehet, hogy neveletlen, de ha van benne egy csepp megértés, akkor visszavesz a szájából, ha elmondod neki, hogy mi történt.
Ha nem, akkor meg egy igazi bunkó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!