Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek tőle! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek tőle! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom egyszerűen meghülyült.5Hónapja vagyunk együtt.De néha nagyon tudom utálni.Vannak pillanatok amikor pl nincs kedvem a "dologhoz" de akkor ő nem érti hogy miért kezdek el félni remegni, mikor olyan félelmetesen próbálkozik szexelni velem.Azt mondja bolond vagyok vagy nem érti mi lehet velem?Megerőszakoltak vagy mi.De én nagyon félek tőle ugyan megerőszakolni nem de kiskoromban egy férfi piszkált.:(
2010. nov. 21. 14:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"18éves vagyok én úgy gondolom hogy ez nem hat ki az életemre ami akkor történt hisz felse nagyon fogtam..."

"De én nagyon félek tőle ... kiskoromban egy férfi piszkált.:("

Namost akkor melyik?

2010. nov. 21. 14:32
 12/20 A kérdező kommentje:

Végülis lehet én nem vagyok "normális" de én olyan lány vagyok akinek többet ér egy ölelés mint egy szex,ő pedig csak állandóan azt akar, jó megölelni is megakar de azért előtte legyen már egy szex.

Annyira utálom mikor mondja nekem hogyha jössz holnap "szétkúrlak" annyira megalázó.Olyxan érzés mintha csak egy bábu lennék,próbáltam szakítani vele, visszakönyörögte magát mert ő nagyon szeret sőt mi több sírt is mert nem akar elveszíteni.

2010. nov. 21. 14:33
 13/20 anonim ***** válasza:

"De én nagyon félek tőle ugyan megerőszakolni nem de kiskoromban egy férfi piszkált.:("

Tényleg nem ki az életedre, párkapcsolatodra, szexuális életedre, igazad van....

2010. nov. 21. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:
nem HAT ki - bocs, ez kimaradt
2010. nov. 21. 14:34
 15/20 anonim ***** válasza:

"Annyira utálom mikor mondja nekem hogyha jössz holnap "szétkúrlak" annyira megalázó."

Nem veled van baj, ez tényleg megalázó, de még ő is gyerek. Te pedig egy rémült gyerek vagy, nem csoda ha ez megijeszt. Trágár és bunkó a pasid.

2010. nov. 21. 14:35
 16/20 anonim ***** válasza:

Tartom a véleményemet, szerintem kihat. Ha nem is tudatosan, de kihat.

Erre aztán tökéletesen rájátszik (tudtán kívül) a pasid, mert nem tudja a saját ösztöneit, mega po....szóval a száját kordában tartani.

2010. nov. 21. 14:46
 17/20 anonim ***** válasza:
szia,kiskoromban engem zaklattak az idősebb fiúk, nagyon rossz volt, a részletekbe nem megyek bele, megviselt akkor úgy, hogy megutáltam az eset miatt a férfiakat, de a szerelmemnek ezt a titkom elmondtam, teljesen megértő volt és szerintem mondd el te is a párodnak, beszéld meg vele a dolgot, mert ő azt honnét tudhatná, hogy veled mi történt évekkel ezelőtt, ami esetleg árthatott neked, ha nem képes megérteni, akkor szakíts vele,mert mindig jobb egyedül mint kínlódni.
2010. nov. 21. 15:06
 18/20 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neveletlen, de ha van benne egy csepp megértés, akkor visszavesz a szájából, ha elmondod neki, hogy mi történt.

Ha nem, akkor meg egy igazi bunkó.

2010. nov. 21. 15:28
 19/20 Apollo93 ***** válasza:
Figyelj...Kettő választásod van. Az egyik, hogy tovább tűröd hogy megalázzanak és akkor boldogtalan maradsz. A másik megoldás, hogy elmondod neki hogy Neked rosszul esik amit ő csinál és, ha 1 hónap múlva(Te döntsd el mennyi legyen azaz idő)nem változtat akkor viszlát. Ha nemfog változtatni és még egyszer visszafogadod akkor azt fogja gondolni hogy bármit megtehet veled(valójában már azt is gondolja) és akkor szenvedni fogsz. Ha egyszer kimondtad a határidőt tartsd magad ahhoz végleg. Ha észhez kap és megváltozik akkor oké. A múltadról ne mondj neki semmit, nemhiszem hogy jó ötlet..
2010. nov. 21. 16:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Aztán lehet, hogy az utolsónak van igaza.
2010. nov. 21. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!