Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek tőle! Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek tőle! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom egyszerűen meghülyült.5Hónapja vagyunk együtt.De néha nagyon tudom utálni.Vannak pillanatok amikor pl nincs kedvem a "dologhoz" de akkor ő nem érti hogy miért kezdek el félni remegni, mikor olyan félelmetesen próbálkozik szexelni velem.Azt mondja bolond vagyok vagy nem érti mi lehet velem?Megerőszakoltak vagy mi.De én nagyon félek tőle ugyan megerőszakolni nem de kiskoromban egy férfi piszkált.:(
2010. nov. 21. 14:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
És ezt elmondtad már neki?
2010. nov. 21. 14:06
 2/20 A kérdező kommentje:
nem és nem is akarom
2010. nov. 21. 14:08
 3/20 anonim ***** válasza:
akko szakiccsá'
2010. nov. 21. 14:09
 4/20 anonim ***** válasza:
5 hónapja együtt vagytok, az ágyadba már beengedted, de a titkodba nem? Nem tudom, biztos én vagyok maradi, de nálam az őszinteség előbb van mint a szex. Ilyen múlttal, biztos nem ugrottam volna vele ágyba azonnal. Ha nem tud róla, akkor mitől várod, hogy javulni fog a helyzet? Hány éves vagy? Szereted, vagy csak szexkapcsolat? Mondjuk ha szeretnéd, akkor nem hazudnál neki.
2010. nov. 21. 14:13
 5/20 anonim ***** válasza:
El kellene mondanod neki. Mihamarabb.
2010. nov. 21. 14:15
 6/20 anonim ***** válasza:
Amíg ezt nem tudod elmondani, addig éretlen vagy egy kapcsolatra. És akinek nem tudod elmondani, az nem a társad. Ha hazudz is neki, a szextől is félsz, akkor miért vagy vele?
2010. nov. 21. 14:16
 7/20 A kérdező kommentje:

18éves vagyok én úgy gondolom hogy ez nem hat ki az életemre ami akkor történt hisz felse nagyon fogtam, csak nem rég jöttem rá hogy amit az az ember művelt az nem normális, én pedig kiskoromban nem szóltam anyáéknak mert azt hittem én vagyok a rossz.

Ezt csak nektek írtam ki, neki nem szeretném elmondani.Volt már egy 3éves kapcsolatom neki sem mondtam el.Viszont abban a kapcsolatban soha sem volt ilyen fajta erőszak hogy na már pedig muszáj együtt lenni, de a mostani barátom az ilyen téren nem normális.

2010. nov. 21. 14:26
 8/20 anonim ***** válasza:
Az a nem normális, hogy nem mered elmondani neki. Bár 18 évesen kevés embernek van társa, max. párja. De párja a zokninak is van... Miben nem normális szerinted amit a párod csinál?
2010. nov. 21. 14:28
 9/20 anonim ***** válasza:

Dehogynem hat ki!

Látod hogy kihat. Mondjad el, ha normális, akkor megérti. Ha nem érti meg akkor nem az, és keress mást. Egyébként ha nem tudod felvállalni, akkor igenis hat rád, mert az az emlék még elég "eleven" ahhoz, hogy ne vállald.

Szerintem.

2010. nov. 21. 14:29
 10/20 anonim ***** válasza:
De, kihat. Mondd el neki.
2010. nov. 21. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!