Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régebben ribanc voltam. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben ribanc voltam. Nem szeretnék megint azzá válni (? )

Figyelt kérdés
Szóval.. Régen elég nagy ribanc voltam, és sajnos át is mentek rajtam a város menő srácai, akikre minden este sok kis reménytelenül szerelmes lány gondol. Aztán sikerült összejönnöm egy sráccal, akibe tényleg szerelmes voltam. De most elhagyott. El is mentem bulizni, összefutottam a menő bandával. ÉN HÜLYE MEGINT HITTEM A SRÁCNAK, KÉPTELEN VOLTAM ELLNÁLLNI NEKI. Sajnos túl helyes, ráadásul drogozik is stb. Sokat beszéltünk az elmúlt két héten, asszem megint beleszerettem. Nem szeretném, hogy megint együtt szívjunk, és azt se, hogy ő megint az intenzíven kösson ki. Nem szeretnék megint a ribanca lenni, hiába jó az ágyban és becsül meg. Tudom mással nem kavarna, de tönkretenne mindkettőnket a droggal, piával. Mit tehetnék? Mivel hathatnék rá?
2010. nov. 19. 16:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak azért vagy a pasival, mert annyira helyes, megnyugtathatlak, hogy ha így folytatja a drogozással, nemsokára semmi nem marad a helyességéből, csak egy lezüllött, igénytelen, elbutult, fonnyadt alak lesz.

Szóval, ha szép szóval nem tudod rávenni, hogy változtasson, sürgősen embereld meg magad és lépj le, mielőtt téged is magával ránt, mert visszakapaszkodni már nagyon nehéz, ha egyszer lesüllyedsz!

2010. nov. 19. 16:41
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
nemértem mi a gondod.
2010. nov. 19. 16:42
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

Nézd, ha egy fiú sok lánnyal kavar, akkor menő, ha egy lány sok fiúval akkor ribanc.Ha nem csaltad meg az aktuális barátodat, akkor te nem vagy ribanc. Ha jó az ágyban, szerintem 1-2 alakalommal belefér, de a drogokról sürgősen le kellene szoknod, mert tönkreteszed a szervezeted, esetlegesen majd a gyerekednek is lesz valami baja, stb..., szóval ha nem tudsz ellenállni a drogoknak ha vele vagy, akkor ezt a kapcsolatot be kellene fejezned.

15/f

2010. nov. 19. 16:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Lényegében a helyes válaszhoz annyi tényezőt kellene ismerni, amennyit leírni sem volnál képes. Aligha érthetné bárki pontosabban a helyzetet, mint te, aki benne vagy. Aki olvas róla csak, az nehezen adhatna hiteles tanácsot.

Az a bíztató egyedül a dologban, hogy vagy olyan intelligens, hogy felismerted a problémát. Valószínű ebből az okból a megoldást is megtalálod majd.

Könnyelműség lenne most valami tanácsot adni.

A tapasztalat az, hogy az olyan manusokból általában nem lesz semmi. Ez előbb utóbb be szokott válni.

2010. nov. 19. 16:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. nov. 19. 17:49
 16/21 A kérdező kommentje:
18
2010. nov. 19. 18:39
 17/21 anonim ***** válasza:
És mikor volt az a régen?
2010. nov. 19. 20:46
 18/21 A kérdező kommentje:
Konkrétan két éve.
2010. nov. 19. 20:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Egy mocskos nemibeteg K*rva vagy:( Nincs mit szépíteni ezen.Undoritó a fajtád:)
2010. nov. 21. 15:33
 20/21 anonim válasza:

szülei vagy hozzá tartozói tudják, hogy drogozik?..

figyelj.kicsit hasonló helyzetem volt nekem is..volt 1 barátom aki drogozott..nehéz volt de ott hagytam..ne tedd miatta magadat is tönkre.annak a srácnak meg valami tanfolyamra kéne mennie vagy pszichológushoz..

2010. nov. 21. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!