Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is zavar, ha azt írják, hogy a férjük szőrtelenítették le feleségük intim területét?
engem baromira zavar, hiába vagyok teljesen laza felfogású fiatal, de a férjemnek akkor is a nő vagyok és nem 1 feldagadt szülés előtti szituáció (ott lent) az az amivel el tudom csábítani , megtartani
szerintem olyan undorító,
más is van ezzel így?
kedves utolsó
azt nem tudom honnan szedted,hogy egészségesebb borotválkozni??
ez pont nem így van
nőgyógyásztól hallottam,hogy eleve azt sem támogatják,hogy divatból borotválkozzon az ember
ugyanis a genetika azért is áldotta meg odalent az embert szőrrel, hogy pont védjen a bejutó bakteriális és egyéb fertőzésektől
lásd az orrban is a szőrszálakat
szóval előbb járj utána a dolgoknak és utána okoskodj szerintem
szerintem olvass bele egy kozetikus szakmai ismeretek konyvbe :) utanna "okoskodj".talan minden pisiles utan szaladsz tusolni?mert, hogy a szorszalakon megtelepedhetnek a bakteriumok.pl azok az emberek is izzaekonyabbak es kellemetlenebb illatuak akik nem szortelenitik a honaljukat.
szerintem en teljesen normalis modon valaszoltam, nem tudom miert kell ilyen modon megnyilvanulnod.
attol, hogy valakinek mas a velemenye nem kell neki esni, foleg ha nem is biztos, hogy igazad van.
en tudok emberi modon kommunikalni veled, kerlek te is probalj velem igy tenni.
én még a 9.hónapban is kozmetikushoz jártam, és ő rendezett le.
a lábkörmömet levágattam a féjremmel 7-8-9.hónapban, mert akkor már nem esett jól magamnak csinálni... :-) remélem, ez azért nem számít igénytelenségnek és undinak!
ma 13:38
azért szerintem ne hasonlítgassuk egy kozmetikus véleményét egy szülész-nőgyógyász véleményéhez
ezt te sem gondolhatod komolyan
Nem kozmetikus velemenyet hasonlitottam, hanem egy tankonyvet amit orvosok irtak! :)
de egyebkent nem valtoztat a tenyen, hogy mindenki ugy csinalja ahogy akarja.
en nem vitatkozom, mert felesleges lenne!!
aki akarja borotvaltassa le a ferjevel aki nem az me ne.
mindenkinek mas az ertekrendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!