Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is zavar, ha azt írják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is zavar, ha azt írják, hogy a férjük szőrtelenítették le feleségük intim területét?

Figyelt kérdés

engem baromira zavar, hiába vagyok teljesen laza felfogású fiatal, de a férjemnek akkor is a nő vagyok és nem 1 feldagadt szülés előtti szituáció (ott lent) az az amivel el tudom csábítani , megtartani

szerintem olyan undorító,

más is van ezzel így?

2010. nov. 17. 17:17
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

azt nem tudom honnan szedted,hogy egészségesebb borotválkozni??

ez pont nem így van

nőgyógyásztól hallottam,hogy eleve azt sem támogatják,hogy divatból borotválkozzon az ember

ugyanis a genetika azért is áldotta meg odalent az embert szőrrel, hogy pont védjen a bejutó bakteriális és egyéb fertőzésektől

lásd az orrban is a szőrszálakat

szóval előbb járj utána a dolgoknak és utána okoskodj szerintem

2010. nov. 18. 13:22
 22/28 A kérdező kommentje:
nehogy félre értsd én is borotválkozom ennek ellenére
2010. nov. 18. 13:23
 23/28 anonim ***** válasza:

szerintem olvass bele egy kozetikus szakmai ismeretek konyvbe :) utanna "okoskodj".talan minden pisiles utan szaladsz tusolni?mert, hogy a szorszalakon megtelepedhetnek a bakteriumok.pl azok az emberek is izzaekonyabbak es kellemetlenebb illatuak akik nem szortelenitik a honaljukat.

szerintem en teljesen normalis modon valaszoltam, nem tudom miert kell ilyen modon megnyilvanulnod.

attol, hogy valakinek mas a velemenye nem kell neki esni, foleg ha nem is biztos, hogy igazad van.

en tudok emberi modon kommunikalni veled, kerlek te is probalj velem igy tenni.

2010. nov. 18. 13:38
 24/28 anonim válasza:
29%

én még a 9.hónapban is kozmetikushoz jártam, és ő rendezett le.

a lábkörmömet levágattam a féjremmel 7-8-9.hónapban, mert akkor már nem esett jól magamnak csinálni... :-) remélem, ez azért nem számít igénytelenségnek és undinak!

2010. nov. 18. 13:52
 25/28 anonim válasza:
29%
Szerintem te beteg vagy!!
2010. nov. 18. 14:27
 26/28 anonim ***** válasza:
58%
Ha azt akarod,hogy mindig az ápolt nőt lássa benned,akkor be ne engedd a szülésre!Ott még az is előfordulhat,hogy oda kakilsz...na,szerintem ez meredekebb,mint az,hogy ő borotvál le!Ráadásul csapzott,izzadt,kócos,és fáradt leszel,bár végtelenül boldog is!
2010. nov. 18. 14:48
 27/28 A kérdező kommentje:

ma 13:38

azért szerintem ne hasonlítgassuk egy kozmetikus véleményét egy szülész-nőgyógyász véleményéhez

ezt te sem gondolhatod komolyan

2010. nov. 18. 18:04
 28/28 anonim ***** válasza:

Nem kozmetikus velemenyet hasonlitottam, hanem egy tankonyvet amit orvosok irtak! :)

de egyebkent nem valtoztat a tenyen, hogy mindenki ugy csinalja ahogy akarja.

en nem vitatkozom, mert felesleges lenne!!

aki akarja borotvaltassa le a ferjevel aki nem az me ne.

mindenkinek mas az ertekrendje.

2010. nov. 18. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!