Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mást is zavar, ha azt írják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is zavar, ha azt írják, hogy a férjük szőrtelenítették le feleségük intim területét?

Figyelt kérdés

engem baromira zavar, hiába vagyok teljesen laza felfogású fiatal, de a férjemnek akkor is a nő vagyok és nem 1 feldagadt szülés előtti szituáció (ott lent) az az amivel el tudom csábítani , megtartani

szerintem olyan undorító,

más is van ezzel így?

2010. nov. 17. 17:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem is elég érdekes... Szerintem azért van egy bizonyos határ még egy házaspár esetén is,amit nem kellene átlépni. Mensi esetén a tamponomat se cseréli ki. Ez az én értékrendembe nem fér bele.
2010. nov. 17. 18:17
 12/28 anonim válasza:
70%
Szerintem oly fölösleges volt ezt a kérdést feltenni!! Ez már tényleg intim dolog,és mindenki saját maga érzi mit enged meg,és mit nem.Undorítónak én sem tartom,és bevallom nekem is volt olyan hogy besegített a férjem a 39.hétben...mert képtelen voltam egyedül megoldani.Hatalmas volt a hasam. .....nem..a tamponomat azért én sem a párommal cseréltetem ki...ez azért durva példa volt,és meg sem közelíti a borotválás témakörét.Túlzásokba ne essünk már.
2010. nov. 17. 19:40
 13/28 anonim ***** válasza:
51%
Van egy határ,írta valaki...szerintem meg nincs.Ha ne adj Isten baleset érne,és ágyhoz lennél kötve egy ideig,mi lenne?Nálunk biztos,hogy a férjem gondozna,amibe a mosdatás,és az intim területek tisztítása is bele tartozik.És lehet,hogy ágytálaznia is kellene.Fúúúúj,milyen undorító,ugye?2 gyerekünk van,én is meg tudtam oldani a borotválást,de vagyunk olyan intim kapcsolatban,hogy a segítségét kértem volna,ha nem sikerül.
2010. nov. 17. 19:59
 14/28 anonim ***** válasza:
67%

Hát, nekem nem terhesen is szokta néha a férjem csinálni és nagyon izgató neki. Szóval terhesen is volt, hogy ő csiálta és akkor s izgató volt neki. NEKI nem volt undoritó, sőt...

Sajnálom, hogy olyan a kapcsolatotok, hogy nálatok ez undoritó....

2010. nov. 17. 20:26
 15/28 anonim ***** válasza:
57%

A ferjem nem borotvalt le ez igaz, de csak egyrtlen oka van....meg tudtam oldani magamnak.

A ferjem bent volt a szulesnel es vegig nezte, hogy bujik ki a lanyunk.Nem a fejemnel allt.Folyamatosan jott kommentalni, hogy mit lat lent(medences szules volt es korbe kellett kerulnie a medencet.)Neki nem volt undorito.

Azt mondta ilyen szepet meg sosem latott es sirt kozben.

2010. nov. 17. 21:31
 16/28 anonim válasza:
72%

Én megoldottam magamnak, de ha kellett volna, biztos segített volna. Én már túlhordás miatt bent feküdtem a kórházban, és bent is magamnak oldottam meg. Van bennem rutinom. Nekem az lett volna furcsa, ha a szülésznő borotvál, össze vissza kaszabol. Mert sok helyen kaszabolnak.

Mellesleg van a Lifenetworkon a Szexakadémia című sorozat. Ott az volt a párok egyik feladata, hogy borotválják le egymást, mindenki a másikét... Ha annyira undorító lenne, gondolom nem mondta volna a szextanárnő a pároknak.

2010. nov. 17. 22:53
 17/28 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a kórházban borotváltak mindkét alkalommal,mikor szültem,az előkészitésnél úgyis megcsinálják,akkor minek foglalkoztam vele otthon?A szőrtelenitési dolog intim részen nálunk meg úgy működik,hogy a párom szivesen csinálja nekem,ő szokta legyantázni és élvezi,izgató számára,utána meg istenieket szoktunk szexelni! :)

Kedves kérdező,csak sajnálni tudlak,hogy nálatok problémás ez a dolog!

2010. nov. 18. 05:53
 18/28 anonim ***** válasza:
17%
De sok beteg,agyatlan,kényes,tanulatlan hölgyike van itt....rémes a kérdés és a válaszok is persze van kivétel.
2010. nov. 18. 11:36
 19/28 A kérdező kommentje:

nálunk nem azért nem szőrteleníttetek a férjemmel, mert gyenge a kapcsolat

csak vagyok annyira igényes és nem tolom a képe elé a nagy szőrős, ősasszony muffot

ennyi

ugyanis szeretem ha a mindig ápolt nőt látja bennem

egyébként ha valakit szerencsétlenség ér és ezért szorul ápolásra (mosdatás, fenéktörlés,ágytál...) az más

az természetes,hogy mindenki megcsinálja a párjának

és az sem undorító ha a szülésnél bent van a férj és mindent lát, az is természetes

de az,hogy a férjed borotváljon??? ez olyan, mint,hogy megkéred,hogy a túrót is mossa már ki a p..ból mert nem éred el

szóval szerintem ez igénytelenség és ez az undorító benne

2010. nov. 18. 11:55
 20/28 anonim ***** válasza:
11%

"de az,hogy a férjed borotváljon??? ez olyan, mint,hogy megkéred,hogy a túrót is mossa már ki a p..ból mert nem éred el

szóval szerintem ez igénytelenség és ez az undorító benne"

tehat igenytelen, mert nem eri el es megkeri a ferjet?

tyuuu

egeszsegesebb borotvalkozni (meg ha a ferje csinalja akkor is)rengeteg fertozest lehet elkapni ha a terhesseg utolso heteiben ha nem borotvalkozol .... sokaknal nyilik a mehszaj stb

szamomra inkabb az undorito, hogy igy beszelni mas emberekrol, hogy igenytelenek csak, mert nem ugy tesznek valamit ahogy a te normad diktalja

engem nem borotvalt a ferjem es szules elott sem senki

2010. nov. 18. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!