Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is bántatok meg ilyen jellegű lépéseket az életben?
Szerintem nincs ezen mit megbánni, a te esetedben, az hogy mostmár rendes munkád van, megváltoztál mutatja hogy nem csak ez töltötte ki akkoriban az életedet, gondolom tanultál is mellette rendesen.. Megbánni csak azoknak kell akik nem tudnak megváltozni, és ezzel elcseszik az életüket, és csak 50 éves korukban jut eszükbe hogy hoppá nem így kellett volna, de akkor persze már késő.
Na szóval remélem érted mire gondolok, nekem is voltak hibáim, nem ilyen jellegűek és én még csak most próbálom helyrehozni a dolgokat, de ha jól jövök ki belőle, nem lesz semmit megbánnom, a jelen számít, nem a múlt.
Én mindig azt láttam, hogy az ilyen viselkedésű lányoknál valamilyen lelki ok található a háttérben, a viszonylag enyhétől (pl. önértékelési zavar, csúnyának, kövérnek, stb. hiszi magát) az elég durváig (pl. korábbi zaklatás, bántalmazás). Persze az is lehet, hogy simán csak "menő" akar lenni.
Tudod anno én voltam a hülye elvont fekete csaj, később az, aki "túl sokra tartja magát" (alig voltak parnereim, azoknak is a felét megbántam) - de nagyon sok ilyen nő, amilyen Te voltál, bőgte ki magát a vállamon.
Te tudhatod, Nálad mi volt a háttérben. Bocsásd meg magadnak a reakciót. Szeretned kell és elfogadnod magad. Próbáld átölelni és megérteni azt a sodródó tizenéves lányt, aki voltál. Egyetértened nem kell vele, de értsd meg, hogy az akkori eszével ez tűnt számára a legjobb "megoldásnak".
A lényeg úgyis az, hogy már vége. Inkább légy büszke, hogy tovább léptél, más egész életében tapos a sz.arban,mert nem képes fejlődni.
29/N
Szia. Naés? Mindenki követ el hibákat.azért vannak hogy tanuljunk belőle. Elkövetted.Megtetted.Ma már tudod hogy rossz és ez a lényeg. Nem szabad elfelejteni.De lekell tudnod zárni. Az már a mult.és csak az számítson hogy most hogyan élsz.
Ne rágodj a multton, mert csak magadat teszed tönkre.
Nevess egy jót rajta. Voltál olyan is. de csak a jelen számít. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!