Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszik egy lányon az "ülepes farmernadrág"? Vagy maga a nadrág.
Figyelt kérdés
És ha nem miért nem és melyik fajta tetszik jobban,ha igen miért igen.2010. nov. 15. 21:35
2/11 anonim válasza:
egy lányon borzasztó az a gatya..
3/11 anonim válasza:
Fiún is lányon is egy rakás hányás az ilyen gatya. Tudom,hogy minden második fiatalon ilyen van ,meg oké,hogy divat,de most komolyan,ez tényleg jól néz ki? Mert szerintem borzasztóan trógerül,férfiatlanul/nőietlenül néz ki,egyszerűen nem értem,hogy miért hordja mindenki.
5/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon ronda az olyan nadrág.Akár férfi,akár nő viseli.Olyan mintha a viselője belesz@rt volna.
Nagyon nem tetszik!
17F
6/11 anonim válasza:
Nen tetszik. Sajnos kezd divatba jönni. Remélem nem sokáig lesz ez menő. 33f
7/11 anonim válasza:
azokon akiknek tetszik meg egy hosszú féknyom áll jól. nagyon nem f@sza. hát... mi az már??
8/11 anonim válasza:
szerintem csak fiúkon néz ki jól, lányoknak nem áll jól..
9/11 anonim válasza:
szerintem rohadt jól néz ki, lányon is, fiún is.. ez Hip Hop-os stílus, nekem bejön
10/11 anonim válasza:
Nekem tetszik és lány vagyok amúgy meg ha nem tetszik nem kell hordani nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!