Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig csak barát, hogy vigyem tovább a dolgot?
Van egy srác, akivel egy barátomon keresztül ismerkedtem meg. Nem találkozunk túl gyakran, de azóta sokat beszélgetünk (igaz iwiw-en csak) ilyen semleges témákról. Msn-re is felvett, de mivel nem igazán van rá időm, maradtunk az email-nél.
Először még csak barátilag éreztem iránta, de azóta szépen lassan ez elkezdett megváltozni és most már "máshogy" gondolok rá.
A kérdésem: Szeretném ha tovább lépne a kapcsolatunk, de mivel nem tudom, Ő hogy érez irántam, ezért nem szeretnék nyomulni! Mit csináljak, amivel előre mozdíthatnám a dolgot, de nem lenne nagyon nyomulós? nem szeretném megijeszteni a túlzott közeledésemmel!
Nem vagyunk már kicsik (19-20), csak azért kérdezem mert okos tanácsokra vágyom :)
előre is köszi mindenkinek!
Az biztosan nem lehet, mert eddig nem sokszor találkoztunk, és akkor bennem még nem volt meg ez az érzés iránta. A leveleimből meg... hát nem hiszem, hogy kitűnhetne.
Remélem nem én vagyok a ha ló nincs, jó a szamár is eset...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!