Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne csak a barát legyek aki segít, vagy meghallgat?
Miért nem megy nekem ez a csajozás? Nem tömegeket akarok meghódítani pedig, hanem csak egy valakit, és nem megy, és ez egyre jobban bánt. Nem vagyok hülye tapló paraszt... nem vagyok kövér szódásszemüveges, állítólag humorom is elég jó, nem untatom a lányokat... annyira csúnya se lehetek, mert mostanában mintha azt venném észre , hogy néha talán még meg is fordulnak utánam, de hát ezt lehet csak bebeszélem vagy valami. Nem csak lefektetni akarom a lányokat, én egy rendes aranyos barátnőt szeretnék.Nem sokat... egyet ! Eléggé "magabizonytalan" vagyok... de hát ettől eltekintve, akit megismerek, azzal simán beszélek... ha meg ők is megismernek mindig , szó szerint mindig pozitívan csalódnak... meg hogy jajj de cuki, meg aranyos meg hasonlók... de hát ez engem annyira nem vigasztal.Nemrég múltam el 21 éves és még nem volt barátnőm... Lassan már a kétségbe esés kerülget.
21F főiskolás
a baj az, hogy nem férfiként gondolnak rád. viselkedj férfiként és nem játszótárs ként.
pl: te tipikusan az az önfeláldozó segítőkész srác vagy, amilyen énis vagyok. (legalábbis nekem ez jött le a szövegedből)
Nade! Gondold végig logikusan:
Helyesen viselkedsz? Miért segítesz önként, viszonzás nélkül? Miért vagy túlzottan kedves lányokkal?
A válasz egyértelmű. Mert meg akarod dugni őket.
Persze, igen szerelem és kapcsolat és érzelmek. De nem ez hajt, hanem az ösztön. Ezt neked is el kell fogadnod. Szexuális lény vagy és ez számít. De a túlzott szolgálatkészségeddel szolgává is válsz. "Oh de kedves, hogy segítettél," "oh de cuki vagy, hogy ilyen szépeket mondasz nekem." Ismerős szöveg?
Szituációs játék. Te, ha lány lennél. Kinek adnád oda magad. A srácnak, aki láthatólag minden vágyad teljesíti csak úgy. Vagy bárki másnak? - egyértelmű válasz az, hogy annak, aki minden vágyad teljesíti, de ez a helytelen.
Miért:
"Ha csak így teljesíti minden vágyam, akkor miért adnék neki többet?" A legtöbb ember szereti a kényelmet. Az érzelmi kényelmet is. Hát nem tökéletesen kényelmes az amit adsz nekik, anélkül, hogy várnál viszonzást? Minek tennének bármit is? PL ajánlanák a testüket, vagy a kölcsönös kedvességet/szerelmet, amikor enélkül is megkapják ugyanazt. Annyit még, hozzátennék, hogy a nők nem gonoszak. Ez teljesen természetes reakció, nem azért csinálják, hogy szopassanak (legalábbis a legtöbb nem). Egyszerűen csak marhára kényelmes egy lelki támasz, aki nem kér semmi mást cserébe.
Érthető ez így?
TL;DR: Olvasd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!