Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék első ránézésre szimpatikusabb mások számára? Mitől függ, hogy valaki szimpi vagy nem?
Olyan, mintha senki nem venne észre. Se lányok, de fiúk. Így elég nehéz barátkoznom. Kedves vagyok, vicces, stb, egyetlen nagy problémának azt érzem, hogy kezdetben mindig csendes vagyok. Ez lenne a fő ok? Ha nem locsogok állandóan, már nem is lehetek szimpi? Vagy mi lehet a gond? Min változtassak?
20L
Nem értem. Tegyük fel most mész új suliba, ott nem ismeri senkise egymást, a barátkozások elkezdődnek, de te még nem találtál, amikor más már igen?(ez csak egy példa, gondolom nem pont ez áll fönn)
Gondolj már bele, ha van nálad nyitottabb ember miért pont hozzád, mennének oda beszélgetni? Én is még 9. ben ilyesmi cipőben jártam, de már kitanultam :D
Nem mentem el gólyakirándulásra, az osztály nagy rész elment, így már ismerték egymást, voltak haverságok, én meg bementem 1. nap és senkit sem láttam még, persze, hogy nem jöttek oda hozzám, hiszen a többiekkel sem voltak annyira jóba, így inkább azokat a kiránduláson kialakult barátságokat építették, nem kezdtek velem újba, így sokkal nehezebb dolgom volt.
Gondolj bele mindenki ugyanolyan helyről, indul, mint te senki sem ismeri a másikat általában. Amikor szorongósabb helyzetbe kerülsz, mondd magadban, hogy "ők mivel többek nálam?" Semmivel! Ne érezd magad kisebbnek.
Mondjuk, kialakul egy beszélgetés, körbe állnak az emberek és dumálnak, menny oda nyugodtan, néha-néha biztosan hozzá tudsz szólni, nem kell mindig fecsegni. Észre fogod venni, hogy más sem beszél sokkal többet. Menny oda nyugodtan!
Igen, kb így vagyok, hogy nagyon nehezen megyek oda új, idegen emberekhez. Jobban szeretem távolról figyelni őket, "megismerni", és csak akkor elkezdeni beszélgetni, mikor már tudom, hogy van közös témánk.
De igyekszem kicsit nyitottabb lenni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!