Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülés után tágabb lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés után tágabb lesz a hüvelyük nőknek? Aki már átélte ezt a "problémát" kérem írjon.

Figyelt kérdés

Lehet qrva hülyén hangzik a kérdés, de foglakoztat, mert páromnak túl vastag vagyok, és ez nagyon leszűkíti a pózok lehetőségét. Nagyon szeretem, és nem érzem magam emiatt rosszul, vagy nem érzem nyomasztónak, de változatosabb lenne, ha ez változhatna.

Nyilván sosem lesz ez döntéskérdés, hiszen nem hagynám el soha.

2010. nov. 12. 15:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Áhá!

17.01- nll van a kcifánt!

Thx!

:)

2010. nov. 15. 09:19
 22/23 anonim ***** válasza:
De rád értettem, 17:19-es:-) Csak melléfogtam, mert neked volt igazad.:-)Szóval érvényes a bumburnyák jelző, de ezt tudd be annak, hogy nem sokkal azelőtt keltem fel:-))
2010. nov. 15. 10:12
 23/23 anonim ***** válasza:

Fátylat rá!

2010. nov. 15. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!