Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülés után tágabb lesz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés után tágabb lesz a hüvelyük nőknek? Aki már átélte ezt a "problémát" kérem írjon.

Figyelt kérdés

Lehet qrva hülyén hangzik a kérdés, de foglakoztat, mert páromnak túl vastag vagyok, és ez nagyon leszűkíti a pózok lehetőségét. Nagyon szeretem, és nem érzem magam emiatt rosszul, vagy nem érzem nyomasztónak, de változatosabb lenne, ha ez változhatna.

Nyilván sosem lesz ez döntéskérdés, hiszen nem hagynám el soha.

2010. nov. 12. 15:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező, de nem egyértelmű a kérdésed. Ha normális választ vársz, normálisan kérdezz.
2010. nov. 12. 17:40
 12/23 A kérdező kommentje:

"páromnak túl vastag vagyok, és ez nagyon leszűkíti a pózok lehetőségét."

Ebben mit nem lehet érteni könyörgöm?

Túl szűk. Ha szül tágabb lesz? Tartósabban?

2010. nov. 12. 17:48
 13/23 A kérdező kommentje:
Nem szűkíteni, hanem tágítani. Már értem miért lett a félrecsúszás sorry... a rossz utókomment volt a gáz...
2010. nov. 12. 17:49
 14/23 anonim ***** válasza:
61%
Na végre. Lehet hogy viccesen hangzik, de tényleg szoktak olyat kérni a szülőszobán varráskor hogy legyen szűkebb ha lehet. Ha már úgyis varrnak, akkor egy füst alatt megoldható. Ti kérjétek azt hogy legyen kicsit lazább a luki.
2010. nov. 13. 09:03
 15/23 anonim ***** válasza:

Ez jó utolsó!

:)

2010. nov. 14. 11:30
 16/23 anonim ***** válasza:
De még mindíg nem találom azt a részt, ahol nem egyértelmű hogy túl szűk a punci!
2010. nov. 14. 11:31
 17/23 anonim ***** válasza:

"páromnak túl vastag vagyok"

Ezen mit nem értesz???Vastag a farka!VASTAG!!!!Tehát a párja túl szűk.Jézusom...

2010. nov. 14. 15:53
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves bumbúrnyák/utolsó/!

Én azt írtam "De még mindíg nem találom azt a részt, ahol nem egyértelmű hogy túl szűk a punci!"

Nem érteni magyar?

Hm?

Én értettem hogy a kérdező mit akar, volt aki nem, csak azt nem értettem, mi nem értehető valakiknek, akik nem értik hogy nem tág, hanem szűk!

De ha nem rám értetted, akkor a bumbi jelző tárgytalan!

2010. nov. 14. 17:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tágabb lett, de ezzel rosszabb lett, mert így alig éreztem utána a párom, de szerencsére az intimtorna segített, igaz én már több mint 4 éve szültem.
2010. nov. 14. 19:04
 20/23 anonim ***** válasza:
17:19 nézd meg a kérdező kommentjeit. Abban találod a megoldást a kavarodásra:-)
2010. nov. 15. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.