Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, lányok, mit csinálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, mit csinálnátok ha kiderülne a partneretekröl, hogy "más" a nemiszerve?

Figyelt kérdés

Olvasgattam egy érdekes témát és kíváncsi vagyok, ki hogyan áll ehhez.

Mindenki tekintsen el attól, hogy van-e vagy nincs párja igazából és próbálja beleképzelni magát ebbe a helyzetbe:

Van valaki akivel sokat randiztatok, jól megismertétek egymást, szimpatikus neked, beleszerettél(!). A szexig még nem jutottatok el eddig és éppen sor kerülne az elsö alkalomra.

Az ágyban viszont kiderül, hogy a partnerednek pont ellenkezö nemiszerve van mint kéne (tehát pasinak nöi vagy lánynak férfi nemiszerve, attól függ milyen nemü a partnered).

Hogyan reagálnál ebben a helyzetben? Képes lennél annyira szeretni öt, hogy elfogadod és így éltek tovább? Zavarna ezek után a dolog?

Vagy esetleg megrémítene annyira az egész, hogy soha többé nem akarnád látni? Esetleg durvábban le is szólnád?

Mindkét nem véleményére kíváncsi vagyok.

2010. nov. 10. 22:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Yume ez egyáltalán nem igaz.

Pont, hogy egymással randiznak ritkán.

2010. nov. 15. 18:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Én meleg vagyok...

De egy olyan srác akinek puncija van... hát elszaladnék. Egy olyan csajtól akinek farka van szintén :P Biztos kiakadnék h miért nem mondta el ezelőtt aztán elküldeném a fenébe.

17/F

2010. nov. 15. 18:35
 23/25 AVATAR282827 ***** válasza:
le nem szólnám vagy ilyesmi mert bunkó nem vagyok...de hogy kiugranék az ágyból ha a nőmnek töke lenne az ziher...sőt...szerintem nem az ágyból de még az ablakon is...de...amúgy a kérdés érdekes...ha szereted, ergo nem egyéjszakás kaland egy durvább buli után, akkor bizony mielőtt ágyba kerültök, megjelenik az ördög kígyó képében! úgyhogy az elég érdekes lenne hogy egy bensőséges kapcsolatban ilyen későn derülne ki hogy töke van a menyasszonynak...szerintem...
2010. nov. 15. 18:52
 24/25 A kérdező kommentje:
Avatar ezt már leírtam elöbb is, hogy teljesen jogos a felvetés ennek elöbb kikell derülnie ha komoly a kapcsolat. Én azért így tettem fel a kérdést, mert ez már egy kicsit komolyabb helyzet és érdekel, ki hogyan reagál.
2010. nov. 15. 18:55
 25/25 badboyyy válasza:

Mivel fiu vagyok és a lánynak férfi nemi szerve lenne leszopnám majd ő engem s igy tovább mig a világ s 2 nap

Hüje kérdés hüje gyerekeknek aki ilyen nemi életet él az nem a földröl származik,gusztustalan ilyenen törni a fejet...De ezzé lett világ elkell fogadni....

2010. nov. 15. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!