Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, mit csinálnátok ha kiderülne a partneretekröl, hogy "más" a nemiszerve?
Olvasgattam egy érdekes témát és kíváncsi vagyok, ki hogyan áll ehhez.
Mindenki tekintsen el attól, hogy van-e vagy nincs párja igazából és próbálja beleképzelni magát ebbe a helyzetbe:
Van valaki akivel sokat randiztatok, jól megismertétek egymást, szimpatikus neked, beleszerettél(!). A szexig még nem jutottatok el eddig és éppen sor kerülne az elsö alkalomra.
Az ágyban viszont kiderül, hogy a partnerednek pont ellenkezö nemiszerve van mint kéne (tehát pasinak nöi vagy lánynak férfi nemiszerve, attól függ milyen nemü a partnered).
Hogyan reagálnál ebben a helyzetben? Képes lennél annyira szeretni öt, hogy elfogadod és így éltek tovább? Zavarna ezek után a dolog?
Vagy esetleg megrémítene annyira az egész, hogy soha többé nem akarnád látni? Esetleg durvábban le is szólnád?
Mindkét nem véleményére kíváncsi vagyok.
Yume ez egyáltalán nem igaz.
Pont, hogy egymással randiznak ritkán.
Én meleg vagyok...
De egy olyan srác akinek puncija van... hát elszaladnék. Egy olyan csajtól akinek farka van szintén :P Biztos kiakadnék h miért nem mondta el ezelőtt aztán elküldeném a fenébe.
17/F
Mivel fiu vagyok és a lánynak férfi nemi szerve lenne leszopnám majd ő engem s igy tovább mig a világ s 2 nap
Hüje kérdés hüje gyerekeknek aki ilyen nemi életet él az nem a földröl származik,gusztustalan ilyenen törni a fejet...De ezzé lett világ elkell fogadni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!