Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, h hízzak? 166cm,45kg, lány.
Ok!
Aki tud még vmi jó hízószert,hízókúrát az légyszi írjon!!!!
Adok pár kilót szívesen :) Pont annyi hiányzik már csak.
Szerintem amúgy inkább örülj ennek, aztán majd úgyis alakul a dolog. Sajnos olyan meg úgy sincs, hogy ide meg oda hízni (ha lehetne, minden lány a mellére hízna :D). Alkat kérdése - van aki hasra hízik (bár főleg a férfiak), van aki meg fenékre. Egyik ismerősömnek kókuszolajat tartalmazó italt ajánlottak (Nutridrink asszem), de egy dekát sem hízott. Mindenesetre ha nagyon zavar a dolog, keress fel egy dietetikust, ő tud majd javasolni ételeket (vércsoport, stb. alapján). Ha bejön, remélem, meghálálod :)
Olyat egyél amit szeretsz.. Főleg húst egyél.. lehetőleg csirkét.. egyél olyan leveseket amikben van tészta.. jó sok tésztával egyed.. amúgy ha még fiatal vagy akkor lehet, h majd magadtól hízol és csak a koroddal jár.. 15-16-ig még fiatalnak tartalak :D
Én 185 cm és 83 kiló. a felső testem szerintem kicsit vékony.. de am rendben vagyok :D:D
17 F
THX
Jah,ha a 15-16 fiatal,te öregnek tartod magad :xD
:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!