Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nőként mekkora megkönnyebbülés hogy nem kell a farok méretetek miatt aggódnotok?

Az a nagy helyzet, hogy ebből a szempontból a férfiak valóban nehezebb helyzetben vannak, mert tényleg van pár dolog, amin nem lehet javítani. Pl: magasság, farokmeret. Aztán ott a kopaszsag is, bár arra már azért van megoldás
Nőknek nem nagyon van olyan hibája, amin nem lehet valahogy javítani.

Kb 25 éves koromra jutottam el odáig, hogy akinek nem tetszem vagy nem vagyunk kompatibilisek, annak ott az ajtó, nem kötelező velem lenni.
Azóta érzem magam szexinek és nyitottnak.

"A férfiaknak is jól kell kinézniük, férfiasnak, sportosnak lenni, stb, stb. Az a 100 pont ugyanúgy a férfiaknál is megvan, plusz legyen nagy a farka."
A sportos alkathoz elég egy hobbi szintű egyszerű sport is, és az már a férfias alkat megőrzéséhez bőven jó. A nőies alkathoz nem elég csak simán mozogni, mert ha "rosszul" sportolsz, akkor valamid vastagabb lesz a kelleténél, ami már nőietlennek minősül. Csomó nő azt se tudja mi az a mozgás öröme, mert nem azt csinálják, amit élveznének, hanem ami a vonalaikat támogatja.
Még mindig nem kell,hogy nagy legyen a farka, mint azt én is említettem és egy másik válaszoló is. Ez a férfiaknak fontos, nem a nőknek.

12-es válaszolónak teljesen igaza van. 16-os, pont fordítva van. Bele se kezdek miért, mert annyira egyértelmű, és amúgy se ismernéd be hogy igazam van. Ez magáért beszél.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!