Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nőként mekkora megkönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nőként mekkora megkönnyebbülés hogy nem kell a farok méretetek miatt aggódnotok?

Figyelt kérdés
Senki nem várja el hogy lófarok legyen a lábaitok között, és nem ez alapján ítéli meg az ellentétes nem hogy milyen nőiesek vagytok. Mennyit jelent ez nektek?

tegnap 19:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
A nők más miatt aggódnak. Ja nem, leszarom hogy nézek ki és mim mekkora.
tegnap 21:15
 12/32 anonim ***** válasza:

Az a nagy helyzet, hogy ebből a szempontból a férfiak valóban nehezebb helyzetben vannak, mert tényleg van pár dolog, amin nem lehet javítani. Pl: magasság, farokmeret. Aztán ott a kopaszsag is, bár arra már azért van megoldás

Nőknek nem nagyon van olyan hibája, amin nem lehet valahogy javítani.

tegnap 21:31
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
12# ja persze nőknél a mellméret. És ott még szembetűnőbbek a különbségek a pingponglabda meg a kannán között. Ehhez képest a férfiak be vannak szarva mert nem 16 centi neki csak 15. Idióták.
tegnap 21:38
 14/32 anonim ***** válasza:

Kb 25 éves koromra jutottam el odáig, hogy akinek nem tetszem vagy nem vagyunk kompatibilisek, annak ott az ajtó, nem kötelező velem lenni.

Azóta érzem magam szexinek és nyitottnak.

tegnap 21:40
 15/32 anonim ***** válasza:
13-szerintem manapság nem a melleket számít. A férfiak sokkal jobban figyelnek a fenékre, ami viszont formálható. Persze, vannak extrém kis mellű nők, de azért viszonylag kevesen. Nekem sincs nagy és sosem ért hátrány emiatt.
tegnap 21:43
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

"A férfiaknak is jól kell kinézniük, férfiasnak, sportosnak lenni, stb, stb. Az a 100 pont ugyanúgy a férfiaknál is megvan, plusz legyen nagy a farka."

A sportos alkathoz elég egy hobbi szintű egyszerű sport is, és az már a férfias alkat megőrzéséhez bőven jó. A nőies alkathoz nem elég csak simán mozogni, mert ha "rosszul" sportolsz, akkor valamid vastagabb lesz a kelleténél, ami már nőietlennek minősül. Csomó nő azt se tudja mi az a mozgás öröme, mert nem azt csinálják, amit élveznének, hanem ami a vonalaikat támogatja.

Még mindig nem kell,hogy nagy legyen a farka, mint azt én is említettem és egy másik válaszoló is. Ez a férfiaknak fontos, nem a nőknek.

tegnap 21:43
 17/32 anonim ***** válasza:
16-azert egy bizonyos méret alatt a nőknek is. Legalábbis nekem :-)
tegnap 21:49
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Az viszont igen ritka. A pasik nagyrésze aggódja túl ezt a kérdést, miközben a természet nem hülye és a legtöbb férfi kompatibilis a legtöbb nővel méret szempontjából. Annyi mindenen el tud csúszni a dolog, de pont ezen csak ritka esetben.
tegnap 21:57
 19/32 A kérdező kommentje:

12-es válaszolónak teljesen igaza van. 16-os, pont fordítva van. Bele se kezdek miért, mert annyira egyértelmű, és amúgy se ismernéd be hogy igazam van. Ez magáért beszél.

[link]

tegnap 21:57
 20/32 anonim ***** válasza:
Ezt a képet te tényleg elhiszed? Ekkora hazugsággal persze, hogy nem értek egyet. De ha ennyire azt akarod hinni, hogy a nőknek minden ilyen könnyű, akkor hajrá. Csak aztán a következő kérdésed nehogy az legyen, hogy miért olyan nehéz megérteni a nőket. XD
tegnap 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!