Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vsnnak ilyen hullamvölgyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vsnnak ilyen hullamvölgyek Nalunk meg sosem volt .?

Figyelt kérdés

Ferjemmel jo a viszonyunk 10 ev utan is ugyan ugy szeretgetjuk egymast becezgetjuk .

Egy hullam hosszon vagyunk minden teren. Gyerek nevelesben haztartasban sokat segit.

Viszont most valami furcsa tortent.

Szoktak lenni kisebb vitaink amit max felnap es rendezunk sosem fekszunk le haraggal.

Ket hettel ezelott is volt egy vitank amiben o is en is besertodott egymasra gondoltam oke majd rendezodik .

De nem 2 hete csak mindennapi teendokrol beszelunk ja es milyen volt a masik napja munkaban stb..

Azota nem kozeledik felem en sem .

Kavet keszitunk egymasnak ,enni valót de se puszi se oleles semmi.

Olysman mintha nem merne felem kozeledni de kozben latni rajta hogy szeretne apro erintesekbol szavakbol. De kozbe megse ,regen nem birta volna ki eddig.

En sosem voltam kezdemenyezo tipus.

Ezt o tudja mindig o volt aki megtedzi az elso lepest.

Ti is.voltatok mar igy ferfiak ha megsertet a felesegetek es ti is őt nem volt hozza kedvetek

Köszi legyszi ird oda h F vagy N vagy .koszi

tegnap 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi nem tiltja, hogy te kezdemenyezd a békülést. Miért csak tőle várod?
tegnap 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy az az egészséges, ha egy kapcsolatban sosincs hullámvölgy. Ott az egyik fél folyamatosan nyel. Lehet, hogy a ferjednek most lett elege. Az biztos, hogy konfliktust megoldani egyikotok sem jó. Ezért sem jó, ha sosem merül fel konflikt.
tegnap 12:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves 1. Eddig nem kellet soha mert ő hamarabb megtette időm sem lett volna rá higy kezdeményezzek

De lehet hogy most eljött az ideje.

Hianyzik a férfi pedig csak 2 hete ilyen .

Nem konkretan a szex mert alapból heti/1x2x vagyunk együtt.

Hanem s szép szavai érintése stb..

Kedves 2. Igen ő az aki türelmesebb velem..igazad lehet sőt biztos.

tegnap 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Nekem barimi megalázó lenne hogy sose kezdeményezel, ez úgy jön ki mintha felsőbbrendű lennél, büszke, egoista. Ne haragudj már de egy kapcsolatban egyenragúak a felek, ha neked a kezdeményezés leereszkedő és sérti a büszkeségedet akkor milyen jogon várod el hogy ő papucs legyen és mindig ő nyalizuon neked? Bocs ha félre értem de nekem nagyon unszimpatikus én ilyennel nem jönnék össze, mire vagy ilyen nagyra magaddal? Tiszteled egyáltalán a pasidat? Miért nem kezdeményezel? Nincs olyan hogy kezdeményező típus, ez tisztelet, hogy nem manipulálom és büntetem és lelkizsarolom a páromat azzal hogy mindig csak ő kell hogy kezdeményezzen mert én vagyok a nagy valaki és ő alázkodjon meg. Ne haragudj ha rosszul tudok valamit. Az írásod alapján elkapott a rosszullét, de tévedhetek.
tegnap 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:

3. Ezt aztan jol megkaptam :) neki ezzel nem voltt gondja soha vagy csak nem mondta .

De ettol nem erzem magam egoistanak es buszkenek .Ezert ez kicsit eros .

Lehet csak igy szoktuk meg ??!!

tegnap 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!