Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha hullámvölgybe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha hullámvölgybe került az életem?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, barátnő nélkül maradtam és hitelt is fel kell vennem. Normális munkám sincs amit szeretnék csinálni, rendesen meg sem fizetnek. A család kezd szétesni, szóval nagyon rossz a helyzetem.
2016. ápr. 8. 18:21
 1/4 crudy ***** válasza:
Minden ember bekerül egy mélypontba életében többször is és ha mindenkinek megmondanák h mit csináljon akkor nem lenne túl nagy kihívás ezeken túl lendülni és annak megint több okozata lenne. Találd ki h juthatsz ezen tovább. Fiatal vagy még és sok minden áll előtted, persze azt nem mondom h nem lehet rosszabb mert mindig lehet de törekedj arra h a nehézségek ellenére inkább felfelé íveljen az életed és ezért neked kell tenni.
2016. ápr. 8. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi...az elkövetkező 1-2 hónap nagyon rossz lesz
2016. ápr. 8. 18:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Szegény! Sajnálom. Én is vagyok sokszor magam alatt,mondjuk én inkább a pasik miatt.

Vannak igazi barátaid,akikre támaszkodhatsz ezekben a hónapokban?

Vagy találj hobbit,keress valamit ami ellensúlyozni tudja ezt a nehéz helyzetet.

2016. ápr. 8. 18:52
 4/4 crudy ***** válasza:
Én nem ajánlom a hobby keresését és a figyelem elterelését mert akkor csak elhiteted magaddal h az a probléma ott sincs legalább egy időre. Később amikor igazán nagy jelentősége van annak, hogy mennyire tudod a problémát megoldani akkor nem lesz szerencsés ha leülsz makettek építeni mert ilyen mélypontokon azt szoktad. Nézz szembe a bajokkal és old meg. Ez megerősít és rutinod is lesz az életben.
2016. ápr. 8. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!