Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tagadja sok 30-as,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja sok 30-as, 40-es nő hogy buknak a 18-20 éves férfiakra?

Figyelt kérdés
Rengeteget hallani hogy még a 40-es nők is vonzódnak a 18-20 éves fiúkhoz mert frissebbek, és vonzóbbak mint az idősebb férfiak. Sok nő mondja hogy még nem látott olyan férfit aki 30-40 évesen vonzóbb lett volna mint 20 éves korában.

tegnap 20:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Az a nagy helyzet, hogy nekem a vonzalom nem csak a külsőn múlik. Kapcsolat előtt még használom a józan eszemet is, nem csak futok az altesti vérbőségem után.

Lehet, hogy objektíven nézve én is látom, hogy egy sportos, ápolt 20 éves fiú jól néz ki. Nekik is szebb a bőrük, attól is egyből feláll, ha huzat van, meg mit tudom én. De ettől még _számomra_ nem lesz vonzóbb, mint egy jól karbantartott velem egykorú. (Hangsúly azon, hogy jól tartja magát, fitt, egészséges, ápolt, igényes. Sajnos belőlük még szégyenletesen kevés van.) Nem szólva arról, hogy fejben, tapasztalatban, anyagiakban egy 20 éves sehol sem tart.

tegnap 22:37
 22/27 anonim ***** válasza:
21. Nem langyikhoz szolt a kerdes te mocskos seggbetetko..
tegnap 22:51
 23/27 anonim ***** válasza:
48%
Nekem most van egy ilyen időszakom, hogy közel 40 éves létemre a 20-25 éves srácokról fantáziálok. És itt a hangsúly a fantáziáláson van, mert odáig nem mennék el, hogy lefeküdjek egyel. Van egy srác a környezetemben aki tetszik, mert nagyon helyes, de leginkább a személyisége fogott meg. Hogy nélkülöz mindent, ami toxikusan maszkulin, irtó bűbájos, közvetlen és természetes, lehet vele mindenről beszélgetni, nagyon értelmes. Szóval jóképű, de ha nem olyan lenne a személyisége amilyen, észre se vettem volna. (Ezt azért is írom, mert döbbenet, hogy itt egyeseknek annyiból áll a másik vonzereje, hogy mennyire feszes a bőre). Szóval tetszik a srác, de pont a fiatalsága miatt nem lesz köztünk soha semmi. Szex se. Mert ő hiába egy kis kincs, valahol azért látom benne a gyereket. A "kisfiút". Érződik a közel 20 év korkülönbség. Ez olyasmi ami ott van és nem lehet nem tudomásul venni. De azért ábrándozni még lehet, főleg ha szingli az ember:)
tegnap 23:06
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Magamból indulok ki, nekem fiatalabb koromban is a férfias pasik tetszettek. Azt, hogy egy mai tizen-huszonéves srácra bukjak, nehezen képzelem el. Persze van a munkahelyen is fiatal srác, aki külsőre tetszik, de egyszerűen annyira semmilyen gondolkodásúak és divatmajmok, akik egész nap tik-tok videókon vihognak, hogy borzalom.

Tudom, nagyon általánosítottam, akit esetleg megbántottam, az ne haragudjon.

Ja és én még csak 27 vagyok.

tegnap 23:29
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

43 éves nő vagyok, de 35 év alatt nem állnék szóba férfival, nemhogy nem buknék rá. Ők a gyerekeim lehetnének. A nagyfiam is már 19 éves.

Szerintem nem tagadjuk, hanem az igazat mondjuk.

tegnap 23:43
 26/27 anonim ***** válasza:
Én csak 28 éves vagyok de nem kellene 18-20 éves. Számomra ők kisfiúk.
ma 05:53
 27/27 anonim ***** válasza:

33 vagyok, 25 felett nem tudom belőni, de olyan 28 is évesek tetszenek, aki akár 35 is lehet, csak még legyen haja. Testalkattól függetlenül. Viszont a tudat a fiatalnál zavar, hogy fiatal, sosem kéne, akkor is, ha vonzónak érzem.

Aztán van még a gyerekemnek egy osztálytársa. Volt a szülőin egy bácsi, alacsony, ősz haj, szakáll, pocak, mint egy mikulás, kb 60-65, hangos, durva, olcsó, kirekesztő, buta. A gyerekem osztálytársa nem ilyen, hanem olyan, mint az a férfi, akit sokat látok értemenni :barna ráncosabb, heges, arc, ritkuló, de még dús haj, szemüveg, viszonylag magas(legalább akkora, mint én), hosszú szövetkabát, értelmes, udvarias.. Na nekem tetszett az apukája, akit utóbbinak gondoltam. Erre nem kiderül, hogy 19 éves kisfiú, aki màr 15 évvel idősebbnek néz ki és a vén, durva “törppapa” nevelte ki a két fiút(és apapótlékra használják a nagykamaszt?)..

Borzalmas volt, ennyire sosem szoktam mellélőni. Undik ezek a kései gyermekvállalók, de szr lehet így felnőni, hogy nagyszülők nevelnek szülők helyett.

Namindegy. Szóval nagyon benéztem, pedig ennyire sosem szoktam, és amint rájöttem már nem tetszett, hanem megláttam benne a kisgyereket és egyből cukiba váltott, ahogy nagyfiúskodik. És cukikkal egészséges nők nem fekszenek le.

ma 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!