Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akart kapcsolatot most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akart kapcsolatot most pedig megsértődik?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk barátsáh extrákkal kapcsoltban egy sráccal. Tudom rengeteg idő egy ilyen kapcsolatnak de mindketten egy szörnyű szakításon estünk át és utána találtuk meg egymást. Én az elején többet akartam tőle de végül megállapodtunk abban, hogy csak szex és mellette barátság és ez nagyon jól is működött. Bennem valahol mindig egy picit több volt iránta de beletörődtem a sorsba és sikerült el yomnon az érzést.

Nemrég elkezdtem mellette ismerkedni mert kezdtem érezni hogy hiányzik egy rendes kaplat. Pár hete megismertem egy srácot akivel minden passzol és úgy néz ki komoly kapcsolat lesz a dologból.

Le is ültem beszélni a barátság extrákkal pasival hogy negismertem valakit és a szex részét hagyjuk abba, de barátok maradhatunk.

Nos, szabályosan besértődött ezen és majdnem sírt. Ha ő nem akart soha többet, akkor most mi baja van? Azt hitte hogy egész életmben beérem ennyivel? Mit gondoltok erről?

tegnap 16:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
Van bőr a pofádon ismrkedni miközben ott a kúrópajtid.
tegnap 17:22
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Ilyenkor jatszák a hattyúk halálát meg bekamuzzák hogy ő szerelmes.

Ismeros a dolog, velem is eljátszotta ezt egy szexkapcsos pali. Elszorakozott velem évekig aztán mikor lett barátom aki ízig vérig szeret is az meg betett neki nem kicsot. Ilyenkor fáj az egojuknak hogy kellesz valakinek.

tegnap 17:25
 13/22 anonim ***** válasza:
73%
11# ahh mert ha neked a kutya se jutott, attól még más had élje az életét légyszives.
tegnap 17:25
 14/22 anonim ***** válasza:
40%
11 nyilvan ismerkedik valaki olyanok mellett akik csak ürítésre veszik. Mégis élete végéig sz.pnia kéne?
tegnap 17:28
 15/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem kell szopnia a kúrópajtit éveken át és aztán barátnak megtartani. Vagy szopja tovább, vagy mondjon le róla full. Pofátlan barátságot fenntartani holott sosem voltak barátok csak kúrópajtik.
tegnap 17:33
 16/22 anonim ***** válasza:
34%
Ja hogy nem voltak barátok, a barátsag extrakkal csak kam volt a pasitol? Es csak az ürítés ugye. Akkor vegképp fogja be.
tegnap 17:40
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Ezt elcseszte, azt hitte, nem kell elköteleződni és így marad örökre. Összejöhetett volna veled, amikor ezt szeretted volna, de nem tette, az meg jogos, hogy te már komolyabbat szeretnél.
tegnap 17:58
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
Ha az újat komolyan gondolod, a korábbi kapcsolatod mindenképp véget ért. Ezt ő is sejti.
tegnap 17:59
 19/22 anonim ***** válasza:
59%
Selejt a fiú, örülj hogy megszabadulsz tőle. Magát járatja le hogy még neki áll feljebb.
tegnap 21:16
 20/22 anonim ***** válasza:
10. Miért zavar? Miért akarod kontrollálni a barátnődet, hogy kivel tarthatja a kapcsolatot, kivel találkozhat és kivel nem?
tegnap 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!