Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mennyire zavaró, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire zavaró, ha a pasi aszexuális, de túlságosan igényli az intimitást, érintést, nyalást? Tehát vezetés közben a nyakad simogatja, otthon főzés közben a derekad, aztán tv-t nézel, és már a nyelve a nadrágodban van?

Figyelt kérdés

Ha velem csinál valamit a csaj, azt nem tudom élvezni, semleges... Ellenben túlságosan igénylem, hogy foglalkozzak vele, pl. utcán átkaroljam, simogassam a derekát (vagy a nadrágjába nyúljak), vezetés közben a nyakát simogatom, otthon főzés közben a derekát simogatom, mellét fogdosom, nyakát puszilgatom, és ha tv-t néz, már térdelnék előtte...

Amúgy a normál szexel nincs bajom, csak egyáltalán nem élvezem.

Hogy viszonyulnátok ehhez? Zavaró?

34/F

tegnap 22:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%

Fuh, én bìrnám.

A térdelésről ne is beszéljünk.

Az egyik legnagyobb fétisem.

Azonnal feleségül is mennék hozzá. 32n

tegnap 22:14
 2/19 anonim ***** válasza:
87%
Trollok...
tegnap 22:20
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Ez a kérdés... 😵‍💫 Nem lennék aszexuálissal kapcsolatban. De amúgy nem értem, ha nem kíván a padi akkor mit fogdos meg nyalogat? Ja hogy csak azért hogy a kedvemre tegyen de amúgy nem vágyik rám? Na ezért nem lennék aszexuálissal. Lehangoló hpgy robotként próbálna a kedvemre tenni és kielégíteni. Kösz nem. Nekem szenvedély és normális férfi kell.
tegnap 22:22
 4/19 anonim ***** válasza:
73%

(Pedig ha tudnák hogy nem troll vagyok....)

Na de hogy a kérdésre is válaszoljak érdemben.

Az aszexualitás nem gondolom hogy akadály, ha szereti egymást két ember és valamilyen formában, de képesek viszonozni egymás szeretetét, nem jelenthet akadályt egy párkapcsolatban.

Ha ùgy tetszik, más a szeretetnyelvük.

tegnap 22:27
 5/19 A kérdező kommentje:

"ha nem kíván a pasi" - Ez egyáltalán nem igaz, nagyon is kívánom.

"szenvedély" - Nagyon is megvan, gyakorlatilag állandóan, már a nézéstől kezdve.

Ha a farkammal foglalkozik a csaj (vagy saját magam), nem tudom élvezni. Ezt kb. úgy képzeljétek el, mintha a karoddal foglalkozna...

tegnap 22:36
 6/19 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál az cuki. De én ezt nem értem szükséged van az intimitásra mindenformában kényeztetnéd a nőt de nem élvezed vele sehogy se. Ez egy gát? Vagy tényleg olyan mintha a karod simogatnák? Vagy megkívánod egyáltalán vagy az tetszik hogy neki jól esik?
tegnap 22:44
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha aszexuális vagy és nem elégíted ki - dugással - a partnered akkor nem lesz a partnered. Legfeljebb egy másik aszexuális.
tegnap 22:45
 8/19 A kérdező kommentje:

"Vagy megkívánod egyáltalán vagy az tetszik hogy neki jól esik?" - Mindkettő. Az a baj, hogy akkor is csinálnám, és vágyom rá, ha már neki nem esik jól... Tehát közli, hogy ne simogassam, de pár perc múlva már vágyom rá, hogy érezzem a bőrét, megcsókoljam...

"nem élvezed vele sehogy se" - A normál szexet nem. Nincs vele semmi bajom, csinálhatjuk, örülök neki, hogy élvezi.

"nem elégíted ki - dugással" - Bonyolult ez, kielégítem, de ritkán élvezek el, és ez valamiért zavarja a csajokat. Volt aki azt mondta, hogy biztos nem tartom vonzónak... Az utolsó csajjal csak a farokverésig jutottunk, bal keze elfáradt, jobb keze elfáradt, aztán újra elfáradt, és fél óra után mondtam neki, nem biztos, hogy el fogok élvezni, amiért csalódott lett (pedig nagyon jól csinálta). Régebben egy másik csaj türelmetlen volt, megrántotta, és fitymafék szakadás lett belőle, ami iszonyú kellemetlen volt hetekig.

tegnap 23:05
 9/19 anonim ***** válasza:
Áu. Akkor elmenni nem tudsz vagy neked nem is jó érzés? Mi a helyzet ha magadnak csinálod?
tegnap 23:09
 10/19 A kérdező kommentje:
El tudok menni, az konkrétan kell is (gondolom biológia), de naponta csak egyszer. Olyan megkönnyebbült érzés, de nem élvezem kimondottan, és kell hozzá minimum 15-20 perc, mindegy, hogy magamnak csinálom, vagy más csinálja (meglepődtem, de volt, hogy más jobban csinálta).
tegnap 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!