Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy problémám az életem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kriszti2424 kérdése:

Van egy problémám az életem során pár srácnak küldtem meztelen képeket (?)

Figyelt kérdés

Kaptam egy fake face profiltol egy linket a pina.hu weboldalra vezetett ahol a képeim voltak fent már 19 ezren látták, nem tudom mit tegyek hogyan lehetne levetetni ??

Ott irogatták a kommenteket hogy kinyalnának meg stb...

ma 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendőrségen teszel feljelentést és leszedeted a képeket.
ma 17:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Mekkora r*banc vagy.

Soha nem szabad ilyen fotókat küldeni...

ma 17:56
 13/15 BeefEater ***** válasza:
100%

Ha az arcod is látható a képen, akkor mehetsz a rendőrségre. Ha tudod, hogy kinek küldted a képed, akkor ossz meg velük minden információt róla.

Ha viszont a képen semmi azonosításra alkalmas dolog nincs, nem látszik az arcod, jellegzetes tetoválás, stb, akkor túl sok mindent nem tudsz tenni valószínűleg.

ma 18:16
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Irni kell az oldalnak hogy szedjék le.

De amugy ha ezer masik oldalra is szétszállt azzal a rendorség se fog mit kezdeni tudni.

Azert a terjesztőt azt feljelentheted. Ezer meg ilyen ügyük van.

ma 18:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért jó feljelenteni mert gondolom azzal fognak foglalkozni akit a legtöbben jelentgetnek, mint sorozatos visszaélés, vagy sorozatos csalás, bármi kategória.
ma 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!