Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha a nő teste meztelenül nem annyira csinos, problémás, akkor is felizgultok?
Figyelt kérdés
pl. pattanásos, hófehér, lötyög a hasa.
meztelenül áll előttetek, így is felizgultok?
2015. júl. 29. 20:29
1/11 anonim válasza:
Ha szeretem,engem nem érdekelnek a hibái. Úgy fogadom el ahogy van. Csak ki lehessen menni vele az utcára.
2/11 anonim válasza:
Persze, simán. Ne aggódj ilyen kis apróságok miatt. Az összkép a lényeg, nem az egyes részletek.
3/11 anonim válasza:
A hófehér még extrém mód izgató is. :) Pattanásos? Beteg lehetek, de imádom az enyhén pattanásos női popsit. Mennyire lötyög a hasa? Ha va negy kis poci, az nem baj, ha kötény hasa van, na az para.
4/11 anonim válasza:
mi az hogy kötény has? :$
ilyenről még nem is hallottam...
5/11 anonim válasza:
nem tudom milyen a kötényhas, de van egy elképzelésem róla: annyira lelóg, mint egy kötény :)
6/11 anonim válasza:
5-nek
NE akard tudni!
Én másra számítottam és hát khm...
(4es)
7/11 anonim válasza:
most már linkelj lécci egy képet. :D Kíváncsi vagyok. :D
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
ennél durvábbat képzeltem, szóval nincs semmi baj :)
10/11 anonim válasza:
nem olyan durva,csak én azt hittem,hogy ez valami másfajta "betegség" lesz csak ilyen hülye neve van
Te ezek szerint jól képzelted el elsőre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!