Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék huszonévesekkel ismerkedni? És egyáltalán kellenék nekik?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, de már elegem van a korosztályamból
. Zavar, hogy nagyon éretlenek, és hogy mindegyik csak dugni akar. Értelmes vagyok, csinos, és adok a megjelenésemre. Van esélyem találni valahol egy normális és értelmes idősebb férfit?
2015. júl. 21. 18:33
2/10 anonim válasza:
"Szia cica van gazdád ?"
Nem a legnyerőbb próbálkozás.:D
3/10 anonim válasza:
Nem kellenél nekik, nagyon unják már az ilyen "érettebb vagyok" buta tucat óvodásokat.
4/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül, mert az én barátnőm 21 éves, én 27. Ő pl. tényleg sokkal érettebb fejben is, mint pl. sok 24-25 éves.
5/10 anonim válasza:
Idősebb férfi szerintem nem fogja komolyan gondolni egy 18 évessel hiába gondolja magát komolynak és érettnek.
Neki is ugyanúgy 18 éve volt komolyodni mint más 18 éves lányoknak szóval nem lehet sokkal érettebb.
6/10 anonim válasza:
csatlakozz a sziacicáshoz, hűséges, megnyerő fiatalember lehet.
8/10 anonim válasza:
Attól függ mennyire idős a pasas. Huszonéves a 20-21 éves is már az meg bőven jó. 25-26-ig szerintem belefér.
9/10 anonim válasza:
Akár itt is tudsz. Velem is tudnál, csak sajnos én nem teszem meg ezt veled. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!